Produktionslokal, Ögärdesvägen 8C, Partille, Partille

  • 880 m²

Kombilokal, egen inhägnad gård, i Ögärdets ind. omr. Bra verkstadsyta & renov kontor. Tillgängl. senast årsskiftet. OBS;ej bilrelaterad verksamhet.


Lokaltyper Kontor / Produktionslokal / Lagerlokal / Verkstad / Kontor / Lager
Total yta 880 m²
Adress Ögärdesvägen 8C
Område Partille
Kommun Partille kommun
Hiss Nej
Våning BV
Objektsnummer 41942304

Beskrivning

Här kan vi erbjuda en mycket välplanerad kombinationslokal (verkstad/lager/kontor) i Ögärdets industriområde. Till lokalen hör en egen inhägnad gård. Kontoret renoverades för bara några år sedan och är fräscht. Omklädningsrum för både kvinnor/män finns.

Ögärdets industriområde nås enkelt med transporter, på bara några minuter, från E20. Lokalen är tillgänglig från senast årsskiftet 20/21. OBS; ej bilrelaterad verksamhet.

Omgivning

I Partille, som ligger öster om Göteborg, finns det gott om varierande miljöer. Här samsas bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och vattendrag med närheten till storstadens pulserande liv. Den välutvecklade infrastruktur och det storstadsnära läget gör området till en attraktiv arbetsplats och i nuläget präglas området framförallt av lager- och kontorsverksamheter.

Partille har en järnvägsstation utmed Västra stambanan, vilket ger utmärkta pendlings- och kommunikationsmöjligheter. Dessutom genomkorsas området av E20, vilket innebär att det tar så lite som fem minuter att ta sig in till Göteborgs kärna.

Planlösning

Kombilokal med renoverat och fräscht kontor med 6-7 rum och med 2 st omklädn.rum.


Karta
Visa på kartan: