Kontor, Vasagatan 36, Norrmalm, Stockholm

  • 533 m²
  • 217 642 - 297 592 kr/mån

På representativ adress i ett av Stockholms mest attraktiva citylägen finns nu en unik möjlighet att etablera er verksamhet. Bli en självklar del av stadsbilden mitt i CBD. För långväga besökare och resande medarbetare är detta drömkontoret med Arlanda Express och Centralen rakt över gatan. Lokalen renoveras till en toppmodern standard vilket ger en yteffektiv lokal med öppen och flexibel planlösning med ljusa ytskikt. Öppet och luftigt på plan 4. Gott om fönster mot olika vädersträck. Välkommen...


Lokaltyp Kontor
Total yta 533 m²
Adress Vasagatan 36
Område Norrmalm
Objektsnummer 41881221
Områdeshyra 217 642 - 297 592 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år

Beskrivning

På representativ adress i ett av Stockholms mest attraktiva citylägen finns nu en unik möjlighet att etablera er verksamhet. Bli en självklar del av stadsbilden mitt i CBD. För långväga besökare och resande medarbetare är detta drömkontoret med Arlanda Express och Centralen rakt över gatan. Lokalen renoveras till en toppmodern standard vilket ger en yteffektiv lokal med öppen och flexibel planlösning med ljusa ytskikt. Öppet och luftigt på plan 4. Gott om fönster mot olika vädersträck. Välkommen till Vasagatan 36! Observera att referensbilderna i annonsen visar ett förslag på utförande från annan lokal och justeringar kan förekomma.

Omgivning

Ett optimalt kontorsläge mitt i city. På Vasagatan får ni ett representativt och tillgängligt kontor med Centralstationen tvärs över gatan. Entrén och trapphuset till huset har genomgått en renovering och modernisering, med nya skyltsystem och belysning bl.a. vilket ger ett trevligare första intryck för besökaren.

Kommunikationer

släge med Arlanda Express och Centralstationen tvärs över gatan. Där tar ni er enkelt vidare med tåg, buss, flygbuss eller tunnelbana. Endast 20 min till Arlanda med Arlanda Express. Spar in på väntetider och maximera kvalitetstiden med tre minuter till Skandinaviens största knutpunkt för kommunikationer.

Service

Direkt närhet till all tänkbar service. Allt ifrån restauranger & shopping till hotell & konferens. Här saknas inget när det kommer till utbud och service!


Bilder på lokalen