Kontor, Vasagatan 11, City, Stockholm

  • 415 m²

Kontorslokal i optimalt Cityläge


Lokaltyp Kontor
Total yta 415 m²
Adress Vasagatan 11
Område City
Kommun Stockholms kommun
Hiss Nej
Våning 11
Objektsnummer 41955773
Bifogade filer

Beskrivning

Lokalen med det där "stora extra" såsom en fantastisk utsikt över Stockholms takåsar blir inom kort ledig. Lokalen är belägen på plan 11 i ett mycket populärt hus mitt i City. Ytan om 415 kvm är anpassningsbar, här kan vi hitta en lösing för att matcha ert bolags specifika önskemål om ett attraktivt kontor.

I huvudentrén har ni Arlanda Express avgångstavlor för att enkelt se nästa avgång. Det finns flera moderna hissar för snabb access oavsett vilken våning ni tar er till. Ett konstverk hängande från taket med historiska anor sätter tonen för detta representativa hus som står för kvalitet och affärsmässighet - här får ni en välrenommerad adress med känsla för stil. Längst upp i huset finns även en takterrass med fantastisk vy över Stockholm.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning!

Omgivning

Välkomna till Vasahuset! Det optimala kontorsläget mitt i city. I Vasahuset får ni en välrenommerad adress med känsla för stil.

Kommunikationer

Inom fem minuters promenad når ni T Centralen och tunnelbana, flygbussar, Arlanda Express, pendeltåg, regionaltåg, bussar etc. Vasagatan erbjuder ett förstklassigt läge för den som vill ta sig vidare genom staden eller till andra delar av landet och världen. Bra knutpunkt för businessdistrikt i centrala delarna av City.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen