Kontor, Torshamnsgatan 35, Kista, Kista

  • 302 m²
  • Enligt överenskommelse

WHEN SIZE MATTERS!


Lokaltyp Kontor
Total yta 302 m²
Adress Torshamnsgatan 35
Område Kista
Byggår 1984
Renoveringsår 2019
Hiss Ja
Våning 6 av 10
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41924762

Beskrivning

Vi har skapat ett unikt koncept i nordicForum för att ert företag ska kunna hyra en "exakt" yta eller en yta för att växa och utvecklas i under kontraktstiden. Här anpassar vi lokalernas storlek och utförande efter er och inte tvärtom. Inspirerade av den kreativitet man kan se hos mindre företag med höga ambitioner, har vi utvecklat ett koncept med dynamiska ytor. Varför betala för kvadratmeter idag som ni inte behöver förrän imorgon? Eller varför inte ta mer yta om ni ändå behöver den i framtiden? Vi kan lösa bägge frågeställningarna åt er i nordicForum. nordicForum ägs av Profi Fastigheter och har en yta på 43 000 kvm fördelade på två huskroppar. Här sitter företag inom IT, bilsäkerhet, förnybar energi och medicinteknik. Gemensamt för alla är att de har siktet inställt på framtiden. En gemensam reception hälsar hyresgäster välkomna och tar emot era besökare. Här erbjuds hjälp med allt från att ta emot era besökare, posthantering och passerkort till kemtvätt och städning. I huset finns restaurang, konferensanläggning, café, gym, parkering, och cykelparkering.

Omgivning

Kista Science City är en kreativ smältdegel. Här träffas företagare, forskare och studenter på ett naturligt sätt. Har du kontor i Kista arbetar du inte utanför Stockholm - du befinner dig i ett av världens viktigaste centrum för utveckling. Kista brukar kallas Stockholms tillväxtmotor. Här finns en drivkraft och arbetsglädje som är lätt att dras med i. Strax norr om Stockholm hittar du denna internationella mötesplats.

Kommunikationer

nordicForum ligger mitt emellan tunnelbanan och pendeltåget, med snabba kommunikationer till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Bromma flygplats. Det är 17 minuter mellan T-centralen och Kista och i rusningstrafik avgår tunnelbanan var sjätte minut. Pendeltåget tar dig smidigt hit från Uppsala, Stockholm och Arlanda. Fina cykelstråk leder hela vägen fram från Stockholms södra delar. Åker du bil från centrala Stockholm eller Uppsala tar du E4:an raka vägen. Bor du i Stockholms norra delar kan du välja E18. Flygbussarna från Bromma och Arlanda stannar på flera platser i Kista. 2023 ska Tvärbanan vara utbyggd och Kista binds då samman med Sickla via Solna, Alvik, Liljeholmen och Gullmarsplan.

Planlösning

Börja med att välja er "exakta" storlek från 240 kvm upp till 302 kvm. Antingen väljer ni en yta som passar er "exakt" (27 kvm när) eller så väljer ni en större yta för att sedan växa in i under hyresperioden. Det är onödigt att hyra på sig för mycket yta om man inte har det behovet nu eller framöver eller varför inte ta en för stor yta från början där ni sedan växer in i ytan under hyresperioden och slipper därmed flytta mitt under avtalssperioden. Vi stöttar med att lösa det ekonomiska medan ni fokuserar på att få er verksamhet att växa. Se exempel nedan. Exempel på yta att växa in i: Välj 240 kvm att börja med men då ni vet att ni ska växa med tex 8 personer på 3 år så skriver ni från start på ett avtal på 302 kvm. Vi bjuder på hyran för de 60 kvardraten första året och för 30 kvadrat andra året. Tredje året börjar ni betala för den kontrakterade ytan dvs 302 kvm. Samma lösning kan även appliceras på större ytor och längre hyresperiod.

Parkering

P-platser finns i både kall- och vamrgarage

Service

En gemensam reception hälsar hyresgäster välkomna och tar emot besökare. Här erbjuds hjälp med allt från posthantering och passerkort till kemtvätt och städning. I huset finns även konferensanläggning, restaurang och gym.

Vägbeskrivning

Från tunnelbanans blåa linje som stannar vid Kista galleria samt från pendeltågets station Helenelund går man hit på ca 7 minuter. Tar man bil ligger nordicForum på Torshamnsgatan 35 & 39 i de nordöstra delarna av Kista. Trivsamma cykel- och gångvägar ta

Skyltläge

Mot Torshamnsgatan både i norr och södergående riktning.

Närliggande företag

ASUS, Hamamatsu, FVB, DirektPress, WaterCircles, och Handicare är några av våra trevliga hyresgäster i fastigheten.


Bilder på lokalen