Kontor, Regementsgatan 9, Växjö, Växjö

  • 684 m²
  • Enligt överenskommelse.

Kontor/utbildningslokal om 684 kvm i centrala Växjö.


Lokaltyp Kontor
Total yta 684 m²
Adress Regementsgatan 9
Område Växjö
Kommun Växjö kommun
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41913079

Beskrivning

Nu finns ett kontor/utbildningslokal om 684 kvm hyresledig i en av Växjös mest spännande byggnader, det gamla lokstallet på Regementsgatan 9.

Lokalen har en blandad planlösning, som anpassas efter kommande hyresgästs behov.

Tidigare har utbildningsverksamhet bedrivits i lokalerna.

Välkomna att kontakta oss för visning eller mer information!

Omgivning

Fastigheten ligger i en blandad bebygelse av kontor och bostäder endast 15 minuters promenad till centrala Växjö. I närområdet finns det en stor variation av restauranger, butiker, service och möjligheter till träning.

Kommunikationer

Med bil tar man sig enkast till fastigheten via riksväg 25 och Storgatan västerifrån, eller via riksväg 23 och Sandsbrovägen/Fagrabäcksvägen österifrån. Fastigheten ligger endast 12 minuters promenad från Växjö Centralstation. Närmsta hållplats för transport med kollektivtrafik är "Vikingagatan" som kan nås med busslinje 3 & 4

Service

Ett stort utbud av service finns inom 15 minuters räckhåll i alla vädersträck. Restauranger från världens alla hörn går att hitta i centrala Växjö endast en kilometers promenad från fastigheten och ett par lunchrestauranger samt konditori finns runt hörnet.
I närområdet ligger en matbutik och butiker så som Plantagen, Överskottsbolaget, JYSK och Elon.

Övrigt

Med centralt läge i Växjö i blandad bebygelse erbjuds det goda kommunikationer och ett stort utbud av diverse butiker, restauranger och service.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen