Kontor, Formvägen 16, Ersboda, Umeå

Lokalguidens estimerade områdeshyra 14 750 - 25 075 kr/mån
NP3 Fastigheter AB (publ) Shopping (0 m) Bilservice (213 m) Kommunikation (353 m) Restaurang (379 m) Friskvård (392 m) Parkering (394 m)

Ljus och modern lokal med kontorsrum och lagerdel.

Beskrivning

Modernt planerad kontors- och produktionslokal i markplan. Här finns fem ljusa och trevliga kontorsrum, ett rymligt konferensrum med stora fönsterpartier och ett kök med matplats. I anslutning till kontoret finns öppet planerat lager/produktionsrum med extra bred inlastningsdörr. Kontoret kan hyras med ett extralager på ca 117 kvm och som ligger vägg i vägg med lokalen. Välkommen till Formvägen 16

Omgivning

Stora Birks handelsområde ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Leos lekland, Svenska Hem, Electrolux Home, Laitis och mycket annat.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butiken stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Planlösning

Ljust och modernt planerad kontorslokal med fem rymliga kontorsrum, ett stort konferensrum med härliga fönsterpartier och ett paktiskt inrett kök med tillagningsmöjligheter. Två toaletter varav en med dusch. Stor lagerdel med inlastningsrum från baksidan. I anslutning till lokalen finns ett förråd/lager om ca 117 kvm man kan hyra till.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Formvägen 16, Ersboda

Öppet och ljust designad kontorslokal på Formvägen – Ersboda...

Visad

Formvägen 16, Ersboda

Modern kontorslokal med butik och verkstadsdel på Formvägen ...

Visad

Formvägen 16, Ersboda

Lagerlokal med bra läge på Formvägen – Ersboda.

Visad

Formvägen 16, Ersboda

Ljus och modern kontorslokal i två plan med lättillgängligt ...

Visad