Kontor, S:t Persgatan 19, City, Uppsala

  • 230–465 m²

Butik, showroom, kontor


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 230–465 m²
Adress S:t Persgatan 19
Område City
Kommun Uppsala kommun
Hiss Ja
Våning 1
Objektsnummer 41955392

Beskrivning

Flexibel yta som passar till allt från butik, showroom eller varför inte ett kontor utöver det vanliga med 4,2m i takhöjd och fantastiskt ljusinsläpp? Lokalen kan delas i två varav ytan mot innergården är särskilt lämpad för kontor.

I ett av stans bästa lägen har Castellum byggt Kungspassagen.
Med Kungspassagen vill vi skapa arbetsplatser som får människor att må bra. Därför har vi valt att även bygga enlighet med certifieringen Well Building Standard. Well är en internationell byggstandard som väger in människors välbefinnande i arbetslivet och tar hänsyn till de mjuka värden som påverkar hur vi mår på jobbet. Undersökningar visar att personer som arbetar i en lokal eller byggnad certifierad enligt Well ökar både sin produktivitet och sitt välmående. Det sistnämnda blir allt viktigare med tanke på att olika stressrelaterade sjukdomar ökar. Utöver WELL bygger vi även i enlighet Miljöbyggnad guld vilket är den högsta nivån.

Till Kungspassagen är det lätt att ta sig hållbart med tåg buss, elbil eller cykel. För att uppmuntra till att ta cykeln till och från jobbet, eller ta en löprunda på lunchen, så kommer det att finnas tillgång till omklädningsrum med dusch. Vill man hellre ha det lugnt och skönt på lunchen så kan man med fördel välja att spendera den på den gemensamma takterrassen. Takterrassen kommer att ha flera funktioner utöver avkoppling. För att inspirera fler att upptäcka fördelarna med att arbeta utomhus kommer vi att erbjuda utearbetsplatser i enlighet med vårt eget koncept WorkOUT. Ökat välbefinnande, minskad stress och en positiv inverkan på kreativiteten är bara några i raden av effekter som forskningen visat att vi får av att vistas utomhus. På takterrassen hittar man även ett utegym, en loungeyta och eftersom vi nog har Uppsalas bästa utsikt så placerade vi även en kikare här så att man verkligen kan ta sig en närmare titt på Slottet, Carolina Rediviva, Domkyrkan.

Kommunikationer

Buss stannar precis utanför.

Parkering

Garageplatser finns att hyra. Även med laddmöjlighet.

Övrigt

Direkt närhet till hela citys utbud av restauranger, butiker och service.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen