Kontor, Skeppsbron 3, Centrum, Malmö

  • 305 m²
  • Enligt överenskommelse


Lokaltyp Kontor
Total yta 305 m²
Adress Skeppsbron 3
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Hiss Nej
Våning 5
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41960100
Bifogade filer

Beskrivning

Modern kontorslokal med sekelskifteskänsla på ett av Malmös bästa lägen, intill Malmö Centralstation. Mycket bra skyltläge på fasad - med bra exponering mot Malmö Centralstation.
Kontorslokalen är ljus och fräsch med trägolv, högt i tak och stora fönster med mycket ljusinsläpp. Lokalen är har flera kontor i olika storlekar, ett konferensrum, pentry med plats för matbord samt tre toaletter.

Omgivning

Vid Skeppsbron förenas Malmös centrala delar med stadens kustlinje, den inre hamnen, universitetsområdet, Malmö Live, Västra hamnen och den expansiva Nyhamnen. Närområdet erbjuder en dynamisk och varierad citymiljö med bland annat butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och konserthus. Alldeles intill ligger Malmö centralstation med anslutningar för tåg, citytunnel, buss, taxi samt ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. I området finns också vackra promenadstråk samt stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.

Kommunikationer

2 minuters promenad till Malmö Centralstation och bara några minuters ytterligare gångväg till Stortorget. De stora genomfatslederna nås enkelt med bil.

Parkering

Parkeringsplatser finns på innergården och i intilliggande garage.

Service

Restauranger och butiker finns i närområdet.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen