Kontor, Formvägen 16, Ersboda, Umeå

  • 280 m²
  • 17 500 - 22 167 kr/mån

Öppet och ljust designad kontorslokal på Formvägen – Ersboda.


Lokaltyp Kontor
Total yta 280 m²
Adress Formvägen 16
Område Ersboda
Objektsnummer 41899654
Områdeshyra 17 500 - 22 167 kr/mån
750 - 950 kr/m²/år

Beskrivning

Ljus och öppet planerad lokal med mycker bra och lättillgängligt läge på Formvägen – Ersboda. Lokalen ligger på våning två (hiss finns) och har ljusa kontorsrum och fina mötesrum. Lokalen kan verksamhetsanpassas önskemål och behov. Kontakta affärsansvarig Niklas Brander för ytterligare information.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butiken stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Planlösning

Lokalen ligger på våning två (hiss finns) och domineras idag av ljus och trevliga kontorsrum samt rymliga mötes- och konferensdelar. Det finns stora möjligheter att påverka lokalens utformning och design.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Övrigt

Stora Birks handelsområde ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Leos lekland, Svenska Hem, Electrolux Home, Laitis och mycket annat.


Bilder på lokalen