Kontor, Derbyvägen 4, Jägersro, Malmö

  • 839 m²

Unik kontorslokal i Jägersro


Lokaltyp Kontor
Total yta 839 m²
Adress Derbyvägen 4
Område Jägersro
Kommun Malmö kommun
Våning 2
Objektsnummer 41944475
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till denna unika kontorslokal med härligt rundade partier och burspråk som lyfter planlösningen. Stor möjlighet att anpassa utformningen och påverka materialvalen då lokalen är i behov av renovering. Kontakta oss för mer information.

Övrigt

Kontoret är beläget på våningsplan två i fastigheten. Denna lokal har härligt rundade partier och burspråk som lyfter planlösningen på ett trevligt sätt. Fösta bilden visar en digital styling. Lokalen har 23 st kontorsrum och ett härligt stort konferensrum med runt glasparti och fint ljusinsläpp. Det finns tillgång till ca 180 kvm lager på entréplan. Stor möjlighet att anpassa utformningen och påverka materialvalen då lokalen är i behov av renovering.

Fastigheten är belägen i området Jägersro i östra delen av Malmö. Bra skyltläge både mot Amiralsgatan och Agnesfridsvägen. Byggnaden består av två plan och inrymmer kontor samt ett finare lager och har kvadratisk form med en ljusgård i byggnadens mitt med härligt ljusinsläpp.

Området består främst av kontorsfastigheter, lättare handel, Jägersro Köpcentrum och Jägersro Travbana. Här finns ett flertal olika lunchrestauranger och en stor variation av butiker.

Fastigheten är lätt att nå både från Inre och Yttre Ringvägen. Goda kommunikationer med busstrafik i området. Ni når Jägersro center på endast 3 minuter med bil.

Det finns gott om parkeringsplatser i anslutning till fastigheten.


Karta


Bilder på lokalen