Kontor, Datavägen 14 B, Sisjön, Askim

  • 120 m²

Här erbjuds ett trivsamt kontor för företaget med upp till 6 personer. Lokalen har ett fint hörnläge på andra våningen bestående av ett luftigt kontorsrum med öppen planlösning samt ett mindre konferens/kontorsrum. Kontoret har även ett nyrenoverat pentry och toalett med dusch. Här sitter ni i ett strategiskt bra läge i hjärtat av Sisjö industri- och handelsområde som nås enkelt av både bil- och kollektivresenären. Närhet till all tänkbar service får ni här med köpcentrum 421 som granne. Missa i...


Lokaltyp Kontor
Total yta 120 m²
Adress Datavägen 14 B
Område Sisjön
Byggår 1968
Objektsnummer 41827912

Beskrivning

Här erbjuds ett trivsamt kontor för företaget med upp till 6 personer. Lokalen har ett fint hörnläge på andra våningen bestående av ett luftigt kontorsrum med öppen planlösning samt ett mindre konferens/kontorsrum. Kontoret har även ett nyrenoverat pentry och toalett med dusch. Här sitter ni i ett strategiskt bra läge i hjärtat av Sisjö industri- och handelsområde som nås enkelt av både bil- och kollektivresenären. Närhet till all tänkbar service får ni här med köpcentrum 421 som granne. Missa inte er chans att etablera er i det expansiva området - Sisjön! Visionen med området är att skapa en stadsmässig miljö vilket kommer lyfta området desto mer med ytterligare handel, kontor och service.

Omgivning

Sisjön ligger direkt söder om Söderleden och drygt två kilometer sydost om Frölunda torg samt fyra kilometer sydväst om Mölndals centrum. Området var under 1970-talet mer ett industriområde men har sedan 2000-talet fått en markant mer handelsinriktning än tidigare. Stora infrastruktursatsningar har gjorts för anpassning mot de bilburna kunderna till de stora handelsaktörerna så som etablerat sig på området. Inom företagsområdet Högsbo-Sisjön finns mer än 1 700 företag i fler än 200 branscher. Här arbetar dagligen fler än 30 000 personer. Eftersom området är expansivt och hela tiden förändrar sig så blir de exakta siffrorna fort inaktuella så siffrorna är ungefärliga.

Företagsområdet är Nordens största med en yta på 3.070.000 m2. Bara några få kilometrar från Sisjön ligger naturreservatet Sandsjöbacka med naturstigar, vandringsleder, eldplatser mm. Sisjöns golfklubb finns också i området i direkt närhet till Söderleden.

Kommunikationer

Sisjön ligger nära Göteborgs större trafikleder. Härifrån tar du dig snabbt till stadens södra, västra och centrala delar. Goda busskommunikationer med buss 184 som tar dig till Frölunda Torg på 9 minuter och med buss 84 som tar dig till Marklandsgatan på 20 minuter. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping.

Planlösning

Öppna ytor.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen