Kontor, Bergkällavägen 32, Norrort, Sollentuna

  • 1 932 m²

Möjlighet att hyra representativ kombinationslokal i markplan. Sammantaget 1932 kvm i markplan. I lokalen finns möjlighet att kombinera butik,kontor, lager och verkstad. Lokalen har utmärkt skyltläge ...


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 932 m²
Adress Bergkällavägen 32
Område Norrort
Objektsnummer 41915605

Beskrivning

Trevlig kombinationslokal i markplan. Här finns möjligheten för ett företag att uppfylla hela sitt lokalbehov. I lokalen finns utmärka kontorsytor och butiksytor tillsammans med flexibla lager och verkstadsytor. Ytfördelningen kan fördelas utifrån behov, men med befintlig planlösning är ca 1000 kvm lager och verkstad samt ca 900 kvm butik och kontor. Lagerdelen har god tillgänglighet och möjlighet finns att avlasta med långtradare. Stora delar av lagerlokalen har en takhöjd om ca 5 meter. Det finns möjlighet till flera portar, befintlig port är 320 och bredd 260. Befintlig oljeavskiljare finns i verkstadsdelen. Kontorsytorna är ljusa och lokalerna har genomgående ett härligt ljusinsläpp. Befintlig planlösning är en blandning mellan kontorsrum och öppna ytor. Kontorsdelen kan fördelaktigt anpassas med nya ytskikt och planlösning i dialog med hyresgäst.

Omgivning

Området är strategiskt placerad med bra skyltlläge mot E4:an, lika långt till Arlanda som till Stockholm C. Inom en tio minuters promenad finner du Infra City där har du tillgång till all tänkbar service såsom hotell, restaurang, gym och affärer.

Kommunikationer

Flertalet bussar trafikerar området och knyter an till Upplands Väsby Centrum vid pendeltågsstationen. Fastigheten ligger nära E4:an och på ca 15 minuters bilfärd når du Arlanda eller 20 minuter till Bromma flygplats samt 20 minuter till Stockholms city.

Service

För dig som inte vill ta dig till Infra City på lunchen finns en mycket uppskattad och populär restaurang i huset.


Bilder på lokalen