Kontor, Vasaplatsen 8, Vasastan, Göteborg

  • 150 m²
  • Enligt överenskommelse.

Kontorslokal på 150 kvm - skall renoveras så här har du möjlighet att påverka! Stor balkong och högt upp i huset


Lokaltyp Kontor
Total yta 150 m²
Adress Vasaplatsen 8
Område Vasastan
Byggår 1899
Hiss Hiss finns i fastigheten
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41780924

Beskrivning

Nu erbjuds en kontorslokal i centralt läge om ca 150 kvm. Lokalen kommer att renoveras så här finns möjlighet att påverka planlösning och val av ytskikt. Läget är toppen och här finns all tänkbar service och shopping. Dessutom populära lunchrestauranger runt hörnet

Omgivning

Vasagatan sträcker sig som en pulsåder genom området från Avenyn till Haga. Arkitekturen domineras av välbevarade sekelskifteshus i sten som till stor del byggdes mellan 1870 och 1920. Här finns mycket att välja på i matväg men också trevliga konstgallerier och rikt studentliv tack vare närliggande gymnasieskolor, Handelshögskolan och Göteborgs Universitet. Natur- och grönområde finns i Vasaparken bara ett stenkast ifrån Vasaplatsen 8.

Kommunikationer

Precis intill fastigheten finns buss- och spårvagnshållplatsen Vasaplatsen. Här avgår spårvagn 1, 2, 3, 7 och 10 samt buss 10E, 16, 19, 158 och 753. Till Centralstation tar det endast 7 minuter. 300 meter bort ligger hållplatsen Valand, därifrån spårvagnar tar dig till knutpunkten Korsvägen på endast 3 minuter.

Planlösning

Flexibel.

Parkering

Parkering finns i garaget i huset

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen