Kontor, Västbergavägen 25, Västberga, Stockholm

  • 130 m²

Fint kontor i hörnläge


Lokaltyp Kontor
Total yta 130 m²
Adress Västbergavägen 25
Område Västberga
Kommun Stockholms kommun
Hiss Nej
Våning 3
Objektsnummer 41943951

Beskrivning

Denna lokal ligger i Västberga, nära E4:an och strax utanför tull.

Lokalens hörnläge ger ett härligt ljusinsläpp från tre väderstreck och skapar en trevlig arbetsmiljö.

Lokalen är idag stomren och du som bolag kan få vara med att påverka alla ytskikt i lokalen och forma den utefter ert önskemål. Förslagsvis kan man inreda kontoret som ett industrikontor eller mer klassiskt kontor.

I fastigheten som uppfördes 1945 möts man av den fina och representativa entrén som förgylls av historiska originaldetaljer.

I fastigheten huserar restaurang Spiskroken som erbjuder varierande luncher med en härlig salladsbuffé och en trevlig takterrass.

Omgivning

Fastigheten är belägen i Västberga industriområde, ett av Stockholms centrala industriområde som ligger öster om E4/E20 vid Stockholms södra infart och södra Stockholms viktigaste godsterminal.

I området finns Västberga Handel som inrymmer Stora Coop, Rusta och Cykloteket samt att det i industriområdet finns flertalet lunchrestauranger.

Kommunikationer

Denna fastighet är belägen i Västberga Industriområde som lätt nås till och från E4/E20.
En kort promenad från fastigheten finner du busshållplats med ett flertal bussar. Närmaste tunnelbanestation är Telefonplan som ligger ca 1 km från fastigheten.

Parkering

Här finns det parkeringsplatser att hyra.

Övrigt

Fastigheten består av en stor och välplanerad tegelbyggnad som innehåller kontor, industrilokaler samt lager. Det finns även en tillbyggnad bestående av lageryta.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen