Kontor, Svärdvägen 21, Danderyd / Mörby, Danderyd

  • 11 m²
  • Enligt överenskommelse

Lugnt och rogivande rum med fönster som vetter mot gården på gavalsidan. Perfekt för två personer!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 11 m²
Adress Svärdvägen 21
Område Danderyd / Mörby
Kommun Danderyds kommun
Hiss Ja
Våning 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41942678

Beskrivning

PRIVATE OFFICE
Eget kontor om ca 11 kvm med 2 arbetsplatser. Nyrenoverat med mörk heltäckningsmatta och vitmålade väggar. Lugn och rogivande miljö.

FULLT MÖBLERAT OCH RECPETION
Kontoret är fullt möblerat och ni får tillgång till vår reception som tar ser till att allt fungerar i arbetsvardagen på kontoret. Tar hand om post- och paketservice och tar emot era besökare på ett trevligt och professionellt sätt.

ALLT INGÅR
Vi erbjuder en paketlösning med bemannad reception, internet, kaffe, printer, städning, larm- och passage system, frukost en gång i veckan och inbjudan till sociala sammanhang.

ANYWHERE
Vi har totalt 12 kontor i portföljen och när ni hyr in er hos oss har ni samtidigt tillgång till våra övriga kontor och kan slå er ner och arbeta där om så önskas. Perfekt när man har möten på olika delar av stan eller om man vill jobba närmare hemmet någon dag i veckan.

Välkommen att höra av dig för mer information och för att boka tid för visning!

Omgivning

Quick Office Kontorshotell i Danderyd är perfekt för dig som bor norr om Stockholm. Du når Stockholms innerstad inom 12 minuter samtidigt som du har närhet till naturen, Danderyds golfbana och vattnet. Två minuters promenad till Danderyds Centrum där du finner butiker, restauranger och kommunala färdmedel.

Kommunikationer

Goda förbindelser med tunnelbana eller buss till/från Mörby Centrum. Tunnelbana till Stockholm Central tar 12 min. Det finns garage i huset och parkeringsplatser utanför entrén.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen