Kontor, Storgatan 10, Centrum, Göteborg

  • 684 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 96 900 - 159 600 kr/mån

Unik lokal mitt i Vasastan


Lokaltyp Kontor
Total yta 684 m²
Adress Storgatan 10
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41926338
Områdeshyra 96 900 - 159 600 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

Unik lokal belägen i vacker fastighet mitt i Vasastan.
I dagsläget används lokalen av en reklambyrå som kontor.
Antalet kontorsplatser är i dagsläget 15-20st och utöver det finns stora ytor för studios och inspelningsmiljöer.

Lokalen måste ses på plats, välkommen på visning!

Omgivning

Säg Avenyn och snart sagt varenda människa i Sverige vet att det handlar om Göteborgs paradgata. Avenyn är stadens medelpunkt och länkar samman centrum med området där Svenska Mässan, Liseberg, Universeum och Världskulturmuseet finns.

Avenyn är Göteborgs självklara huvudstråk, en populär destination för åtta miljoner göteborgare och turister varje år. Här finns de attraktiva kontorsadresserna, förstklassigt utbud av shopping och många möjligheter till spännande restaurang- och cafébesök. Vid Götaplatsen är många av stadens kulturella institutioner samlade; Konstmuseet, Stadsteatern, Konserthuset och Bio Göta som visar kvalitetsfilm.

Längs Avenyn hittar du några av de stora bankerna, liksom fastighetskonsulter, holdingbolag och finansföretag av olika slag. Men även bland läkare och tandläkare är Avenyn en eftertraktad adress, mycket för att det här finns lokaler lämpliga för ändamålet men också för att adressen i sig står som garant för kvalitet.

Avenyområdet är lättillgängligt, kollektivtrafiken, spårvagnar och bussar, har flera hållplatser på eller i direkt anslutning till Avenyn. Flygbussen direkt från Landvetter flygplats stannar på Avenyn. Och trots sitt centrala läge finns här goda parkeringsmöjligheter med såväl Heden, parkeringshus och Vasastaden nästgårds.


Karta
Visa på kartan: