Kontor, Ringvägen 100, Södermalm, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 141 488 - 278 688 kr/mån
JLL Restaurang (31 m) Shopping (5 m) Friskvård (6 m) Bilservice (172 m) Parkering (341 m) Kemtvätt (334 m) Bank (47 m) Kommunikation (70 m) Grönområde (227 m) Postkontor (61 m)

På våningsplan 10 finner ni detta moderna och välplanerade kontor. Här erbjuds en välkomnande reception, modernt och välutrustat pentry med plats för många sittande och tillgång till balkong. Här harman valt att sitta i öppen planlösning med ett flertal mötes- och konferensrum. En del av kontoret ligger i det gamla bryggerihuset och har charmiga tidstypiska detaljer så som högt i tak med synliga takbalkar. Det finns även tillgång till vilorum och ett flertal förråd. Då nuvarande hyresgäst arbet...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 029 m²
Adress Ringvägen 100
Område Södermalm
Våning 10
Objektsnr 41858681
Lokalguidens estimerade områdeshyra
141 488 - 278 688 kr/mån
1 650 - 3 250 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

På våningsplan 10 finner ni detta moderna och välplanerade kontor. Här erbjuds en välkomnande reception, modernt och välutrustat pentry med plats för många sittande och tillgång till balkong. Här har man valt att sitta i öppen planlösning med ett flertal mötes- och konferensrum. En del av kontoret ligger i det gamla bryggerihuset och har charmiga tidstypiska detaljer så som högt i tak med synliga takbalkar. Det finns även tillgång till vilorum och ett flertal förråd. Då nuvarande hyresgäst arbetar med arbetsmiljöfrågor har extra energi lagts till att få ett väldisponerat och välfungerade kontor. Välkomna att trivas!

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer med direkt acess till t-bana och buss

Service

All tänkbar service finns i närheten så som restauranger, caféer och butiker. Närhet till Ringens Köpecentrum och Hotell Clarion.

Ringvägen 100, Södermalm

Högt upp i fastigheten med mycket bra läge på Södermalm finn...

Visad

Ringvägen 100, Södermalm

Med ett strategiskt läge vid Skanstull kan vi erbjuda repres...

Visad

Ringvägen 100, Södermalm

Högt upp i fastigheten med mycket bra läge på Södermalm finn...

Visad

Ringvägen 100, Stockholm/Södermalm

Modern kontorslokal med en mindre del med öppet kontorslands...

Visad