Kontor, Olof asklunds gata 11-19, Högsbo, Göteborg

  • 678 m²
  • 26 838 - 62 150 kr/mån

Här erbjuds en lokal med varierade ytor för olika användningsområden i ett av norra Europas största kluster av industriverksamheter. Lokalen är fördelad på höglager, låglager och butiksyta på bottenplan samt kontorsyta på plan 2. Smidiga kommunikationsmöjligheter finns i området. I närheten av lokalen finns lunchrestauranger, för ett större serviceutbud är Sisjöns handelsområde, Köpcenter 421 och Frölunda torg beläget ett stenkast bort med bil. Fastigheten ligger vid Dag Hammarsköldsleden oc...


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 678 m²
Adress Olof asklunds gata 11-19
Område Högsbo
Byggår 1980
Objektsnummer 41912340
Områdeshyra 26 838 - 62 150 kr/mån
475 - 1 100 kr/m²/år

Beskrivning

Här erbjuds en lokal med varierade ytor för olika användningsområden i ett av norra Europas största kluster av industriverksamheter. Lokalen är fördelad på höglager, låglager och butiksyta på bottenplan samt kontorsyta på plan 2.

Smidiga kommunikationsmöjligheter finns i området. I närheten av lokalen finns lunchrestauranger, för ett större serviceutbud är Sisjöns handelsområde, Köpcenter 421 och Frölunda torg beläget ett stenkast bort med bil.

Fastigheten ligger vid Dag Hammarsköldsleden och kan komma att involveras i byggnationen av Dag Hammarskölds boulevard. I området kommer också bostadsområdet Södra Änggården att byggas upp som beräknas stå färdigt 2025.

Omgivning

Norra Högsbo Industriområde är ett av Norra Europas största kluster av industriverksamheter där drygt 1000 verksamma företag huserar. Historiskt har området varit odlingsmarker men när Göteborgs centrala industrier under 60-talet behövde omlokalisera sig byggdes nuvarande struktur upp. Numera är de stora landmärkena i området Pågens fabrik, Kahls kaffefabrik och Köpcenter 421 och kommer i framtiden att inkluderas i en av Göteborgs största bostadsbyggnationer då Dag Hammarsköldsleden kan komma att förändras till en boulevard som en förlängning av Linnegatan med bostäder och utökad kollektivtrafik. Här kommer också bostadsområdet Södra Änggården att växa upp med färdigställd byggnation 2025

Kommunikationer

200 meter från byggnaden ligger busshållplatsen J A Wettergrens gata där bussarna 82 och 758 tar en vidare till knutpunkterna Marklandsgatan, Radiomotet, Frölunda torg, Mölndals station och Heden.

Utmed Högsbo industriområde passerar Dag Hammarskjöldsleden där man svänger av vid Marconimotet och därefter kör in på Olof Asklunds gata.

Närmaste Sunfleet-station finns vid Marconimotet.

Parkering

65 parkeringsplatser finns utanför byggnaden.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen