Lagerlokal, Lona Knapes Gata 5, Högsbo, Göteborg

  • 414 m²

Här är den perfekta lokalen för er som önskar lager och kontor i samma lokal. Lokalen innehåller ytor som kan anpassas utifrån behov om ni önskar mer eller mindre lager/kontorsyta eller en öppnare yta. Lokalen kan nås via personal- och kundentré i anslutning till fastighetens huvudentré, alternativt via lokalens egen port. Kontorsdelen består av 3 kontorsrum, konferensrum, förråd samt pausyta och WC. Lagerdelen består av två delar där ena delen utgörs av ett skyddsrum på ca 108 kvm. Totala arean...


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 414 m²
Adress Lona Knapes Gata 5
Område Högsbo
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41921119

Beskrivning

Här är den perfekta lokalen för er som önskar lager och kontor i samma lokal. Lokalen innehåller ytor som kan anpassas utifrån behov om ni önskar mer eller mindre lager/kontorsyta eller en öppnare yta. Lokalen kan nås via personal- och kundentré i anslutning till fastighetens huvudentré, alternativt via lokalens egen port. Kontorsdelen består av 3 kontorsrum, konferensrum, förråd samt pausyta och WC. Lagerdelen består av två delar där ena delen utgörs av ett skyddsrum på ca 108 kvm. Totala arean för lagerdelen är drygt 200 kvm.

Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Omgivning

Fastigheten är belägen i Sisjö Handels- och industriområde med närhet till service och handel. Sisjö industriområde är under omvandling från industri till handelsområde med syfte att skapa en stadsmässig miljö med handel, kontor och service.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i Sisjö industriområde och har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping.

Planlösning

Blandad.

Parkering

Finns i mån om plats utanför fastigheten.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen