Kontor, Kistagången 16, KISTA, Kista

  • 5 m²

Som Flex-medlem sätter du dig var du vill i våra coworking-lounger!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell / Kontorshotell
Total yta 5 m²
Adress Kistagången 16
Område KISTA
Våning 5
Objektsnummer 41923619

Beskrivning

COWORKING FLEX
Pris 1775:-/månad.

ERBJUDANDE JUST NU
Teckna ett 12-månaders avtal men betala endast för 9! Flytta in senast 1 maj 2020 och välj de tre månaderna fritt som passar er bäst jämnt fördelade under perioden.

QUICK OFFICE KISTA- COWORKING SPACE
Vi erbjuder drop-down platser i inspirerande och rogivande miljöer.

COWORKING SPACE
Som medlem har ni tillgång till Quick Office coworking spaces på samtliga kontor. Variera era arbetsytor från lounge till öppna coworkingytor beroende på dagens uppgifter och humör. I medlemskapet ingår också WIFI, utskrifter, frukost en gång i veckan, personlig service, kaffe/ te, frukt och mycket mer. Ni har också möjlighet att boka konferensrum, och vid behov kan ni lägga till ett privat kontor.

PERSONLIG SERVICE
Vår kontorsvärd bemannar kontoret i receptionen och lär känna dig och ditt företag. Vi ger dig som hyresgäst och dina besökare ett personligt och professionellt bemötande.

MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
Kontoret har fem olika mötesrum med plats för upp till 20 personer i det största. Mötesrummen är utrustade med den senaste tekniken och är klimatstyrda för bästa ventilation och arbetsmiljö.

HÖG SÄKERHET
För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan!

Omgivning

Quick Office Kista ligger i direkt anslutning till Kista Galleria med affärer, restauranger och kommunikation. Kista rankas som norra Europas ledande Science Park och många av Kistas företag är världsledande inom data och Telecom.
Ett modernt och kontor på bästa läge i Kista! Här möts stora och små företag inom många branscher IT-konsulter, internationella bolags filialer, bemanningsföretag och redovisningskonsulter inom många olika branscher. Här möts man, trivs och skapar nya affärsmöjligheter.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med 3 minuters promenad till flygbuss och tunnelbana. Parkeringsgarage (kort- och långtid) finns i huset. Enkelt och bekvämt med hiss rakt upp till kontorshotellet. Det finns även uteparkering på Isafjordsgatan.

Service

Kista Galleria som ligger tvärs över bron har öppet 10-21 varje dag. I gallerian kan du besöka 180 butiker och restauranger. Utöver detta finns ett brett serviceutbud med post, BVC, vårdcentral, tandläkare och mycket mer. Kista rankas som norra Europas ledande Science Park och många av Kistas företag är världsledande inom data och Telecom.


Bilder på lokalen