Kontor, Fryksdalsbacken 12, Farsta, Stockholm

  • 422 m²
  • Omgående eller enl. överenskommelse
  • 31 650 - 77 367 kr/mån

I Farsta 15 min från City erbjuds en flexibel lokal som kan skräddarsys för det medelstora företaget som ...


Lokaltyp Kontor
Total yta 422 m²
Adress Fryksdalsbacken 12
Område Farsta
Tillträde Omgående eller enl. överenskommelse
Objektsnummer 41916910
Områdeshyra 31 650 - 77 367 kr/mån
900 - 2 200 kr/m²/år

Beskrivning

I Farsta 15 min från City erbjuds en flexibel lokal som kan skräddarsys för det medelstora företaget som söker moderna lokaler med stora möjligheter.
Kontorslokal om 422 kvm belägen i konceptfastigheten Point Farsta med svårslagna kommunikationer 15 min från Stockholm C.

Lokalen har ett fint ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck. I dagsläget har lokalen en flexibel och blandad planlösning med såväl en större öppen yta som några mindre rum, pentry och våtgrupp. Möjlighet finns till omgående tillträde.

Här finns också alla förutsättningar att få en skräddarsydd lokal där utformning och rumsindelning anpassas helt efter er verksamhets behov.

Point Farsta är en konceptfastighet som kommer att moderniseras genom att skapa toppmoderna lokaler, ge huset en modern exteriör med stora glaspartier och inbjudande utemiljöer samt erbjuda service som gör att ert företag och medarbetare kan fokusera på det viktigaste. Sammantaget kommer insatserna att omvandla huset till en fullservicefastighet.

I Point Farsta erbjuder vi lokaler utformade helt utifrån ert företags specifika behov oavsett om ni vill sitta rumsindelat, aktivitetsbaserat eller i landskap.

Ring eller maila så får du veta ännu mer om hur Point Farsta byggs om för att erbjuda moderna, funktionella och inspirerande kontor!

Omgivning

Larsboda i Farsta är ett utpräglat företags- och industriområde som ligger mycket strategiskt placerat ur logistisk synvinkel, genom sitt gynnsamma läge mellan de stora trafiklederna Nynäsvägen och Magelungsvägen. Larsboda ligger även mellan Farsta Centrum och Trångsund, samt mellan sjöarna Drevviken och Magelungen.

I området, precis intill fastigheten, planerar Stockholms stad för fullt för det nya Larsboda livsmedelscentrum, som väntas innebära en flytt av företagen i livsmedelsindustrin från Slakthusområdet i Johanneshov till Larsboda. Närmast förväntas ett genomförandebeslut i fastighetsnämnden hösten 2016, som är tänkt följas av ett genomförandebeslut i kommunfullmäktige runt årsskiftet 2016/2017.

Projektet kommer att påverka framtiden för Farstas näringsliv och de nya företagen kommer att attrahera ytterligare företag och branscher att etablera sig i området. Långsiktiga trafik- och logistiklösningar till och från området kommer att skapas, med bl.a. ny väg från befintlig avfart i Farsta, samt ny anslutningsväg från Nynäsvägen.

Kommunikationer

Fastigheten Point Farsta är lättillgänglig oavsett om du färdas med bil eller med allmänna kommunikationer:

Bil: Fastigheten ligger i nära anslutning till bl.a. Nynäsvägen (väg 73) och Magelungsvägen (väg 271). Kommunikationsplattformen kommer på sikt att förbättras ytterligare, då Stockholms stad skapar nya tillfartsvägar från Nynäsvägen och Farsta Centrum i samband med etableringen av Larsboda livsmedelscentrum i området.

Buss: Precis intill fastigheten finns hållplats för linje 830 som går med täta avgångar mellan Farsta Centrum och Handenterminalen, samt linje 184, mellan Farsta Centrum och Larsboda. I närheten finns även hållplats för linjerna 828 och 831.

Spårbunden trafik: Inom 5 minuters promenadavstånd når man både pendeltåg och tunnelbana. Pendeltågsstationen Farsta Strand ligger bara ca 300 m bort och tunnelbanestationen med samma namn finns på ca 600 m avstånd. Här finns även hållplats för ytterligare ett tiotal busslinjer.

Planlösning

I dagsläget har lokalen en blandad planlösning.
I direkt anslutning till lokalens entré finns en stor öppen yta samt pentry och en våtgrupp med 2 wc och en städskrubb.
Något längre in finns 4 rum i olika storlekar och längre in i lokalen finns en stor öppen och ljus yta med fönster i tre väderstreck.

Lokalens utformning och rumsindelning har mycket goda förutsättningar att anpassa utifrån ditt företags behov och önskemål.

Parkering

P-platser finns att hyra för hyresgäster i fastigheten. Avtal tecknas separat.

Service

I fastigheten finns redan idag såväl en restaurang samt ett gym. Genom omvandlingen till Point Farsta kommer fastigheten tillföras ännu mer service för sina hyresgäster såsom en uppdaterad och inbjudande restaurangmiljö med loungedel, reception, möjlighet att boka mötes- och eventlokaler i huset, co-workingkontor, cykelrum, omklädningsrum och duschar samt takterrass för evenemang, after works och avkoppling.
Dessutom kommer fastighetens få en modern exteriör med renoverad fasad, glasad entré och inbjudande utemiljöer.

I Larsboda finns i dagsläget tre lunchrestauranger, med god variation i sitt utbud. På sikt kommer det högst troligt att öppna ännu fler restauranger, i samband med etableringen av det planerade Larsboda livsmedelscentrum intill fastigheten.

Farsta Centrum, med bl.a. 150 butiker och drygt 25 restauranger/caféer, ligger endast några minuters bilväg bort och är en mycket väletablerad handels- och mötesplats med ett mycket brett utbud av såväl handel och restauranger som övrig service.

Farsta Centrum, som ligger endast några minuters bilväg bort, är en väletablerad handels- och mötesplats, med över 10 butiker och restauranger som erbjuder all tänkbar service.

Vägbeskrivning

Från Stockholm följer man Nynäsvägen (väg 73) till avfart Larsboda och följer Ågesta Broväg söderut till första rondellen, där man tar av till Mårbackagatan som man följer cirka 700 meter till Fryksdalsbacken.

Kommer man söderifrån tar man av från Nyn