Kontor, Axel Johanssons Gata 6, Fyrislund, Uppsala

  • 105 m²
  • 2021-02-15

Ledig lokal i trivsamma Kristallen


Lokaltyp Kontor
Total yta 105 m²
Adress Axel Johanssons Gata 6
Område Fyrislund
Kommun Uppsala kommun
Hiss Nej
Våning 1
Tillträde 2021-02-15
Objektsnummer 41946367

Beskrivning

Ljust och trivsamt kontor i Fyrislund. Planlösningen består av en öppen kontorsyta, ett lite större rum som kan användas som konferensrum eller kontorsrum för 1-2 personer. Pentry och WC.

Omgivning

Fyrislund är ett populärt område för företag. Här finns bl a gym, restauranger mm. För den som vill motionera finns det gott om grönområden och fina promenadstråk. Fyrislund ligger i direkt anslutning till Boländernas handelsområde som erbjuder all önskvärd service.

Kommunikationer

Kommunala bussar trafikerar i närområdet, busshållplats vid Fålhagsleden/Kummingatan och Fyrislundsgatan bra gång/cykelvägar till fastigheten och lättillgängligt med bil.

Parkering

Fri övervakad parkering med ca 300 platser på gården, garage finns att hyra.

Service

I den grönskande och porlande atriumgården finns möjlighet att äta lunch, arbeta eller ha informella möten. Utöver det erbjuder Kristallen tillgång till gym med omklädningsrum och duschmöjligheter, fotvård och massör. Det finns även möjlighet att hyra större konferensrum.

Övrigt

Lättillgängligt läge, nära Tycho Hedéns väg och E4,
I huset sitter det idag ca 45 st företag i varierande storlek, i fastighetens mitt finns ett fantastiskt stort ljust atrium innehållande många växter, dammar med porlande vatten och en möblerad yta med öppet Wifi där man kan sitta och jobba, ha mindre möten eller bara njuta. Efter sommaren öppnar Heat sin restaurang i atriet, så då kan man även avnjuta en god lunch i atriet.
Huset har även ett gym hyresgästerna får nyttja utan kostnad. Övrig service som finns i huset är massage, fotvård, bilrekond, tandläkare (ingår inte).


Karta


Bilder på lokalen