Kontor, Vretenvägen 13, Solna strand, Solna

  • 300 m²

Kontorslokal med blandad planlösning nära Solna strands tunnelbanestation.


Lokaltyp Kontor
Total yta 300 m²
Adress Vretenvägen 13
Område Solna strand
Byggår 1970
Våning 3
Objektsnummer 41922548

Beskrivning

Kontorslokal med blandad planlösning nära Solna strands tunnelbanestation.

Omgivning

Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastiskt knutpunkt. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.

Kommunikationer

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter! Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området. Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholm city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimma. Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.

Planlösning

Kontorslokal på tre trappor med blandad planlösning.

Parkering

Garage- och parkeringsplatser finns att hyra i fastigheten.

Service

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurang som ligger i fastigheten finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräsch och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt promenadavstånd.


Bilder på lokalen