Kontor, Sundbybergsvägen 1, Solna, Solna

  • 530 m²


Lokaltyp Kontor
Total yta 530 m²
Adress Sundbybergsvägen 1
Område Solna
Kommun Solna kommun
Byggår 1979
Renoveringsår 2003
Objektsnummer 41932018

Beskrivning

Högst upp i huset ligger denna lokal med öppen planlösning. Det höga läget i fastigheten gör att ljuset flödar in i lokalen och den vidsträckta utsikten är slående. Skyltläget är optimalt mot Solnavägen och det förbipasserande pendeltåget - tusentals människor ser just ert företags namn.   Entrén är välkomnande med plats för en reception om så önskas där besökare och kunder kan vänta  inför mötena som med fördel hålls i den avskilda mötesavdelningen. Flera mindre mötesrum och samtalsrum finns strategiskt placerade i lokalen. Direktaccess till lasthiss och lastkaj (i källaren) finns. Lokalen är smakfullt renoverad med trivsamt pentry. Ca 30 arbetsplatser i traditionell sittning. I fastigheten finns gemensam reception, lunchrestaurang, gym och konferensavdelning. Parkering i garage och utomhus finns att förhyra.

Kommunikationer

Solna Access ligger i anslutning till såväl E4 som E20. Dess läge innebär utmärkta pendlingsmöjligheter med bil till bl.a. innerstaden på ungefär 8-10 minuter under normaltrafik, och till Arlanda på cirka 30 minuter. Utöver det har fastigheten parkeringsmöjligheter för de anställda på dess stora utomhusparking till förmånliga priser. Fastigheten har även ett brett utbud av kollektivtrafik på grund av dess närhet till knytpunkten Solna Centrum. Detta innebär, busslinjer till bl.a. City, blåa tunnelbanan, tvärbanan, och pendeltåg! Mer info finns tillgängligt på www.sl.se . Buss: Linje 67, 506, 507 samt 508. Tunnelbana: Blå linje trafikeras Kungsträdgården till Akalla, närmaste tunnelbana ligger vid Solna centrum. Tvärbana: Linje 22, trafikeras Solna station-Sickla Pendeltåg: Linje 40 och 42. Närmsta pendeltågsstation är Solna station.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns för våra hyresgäster i garaget eller på utomhusparkeringen. Garaget har infart på Sundbybergsvägen 1G, och access sker med tilldelade passagebrickor. Besöksparkering finns vid husets framsida. Garageplatser med laddmöjlighet går även att hyra för de som kör el-/hybridbil till jobbet. Vasakronan har gett Estate Parkering uppdraget att förvalta våra garage och parkeringar på denna fastighet. För dig som hyresgäst innebär det att: du kontaktar Estate Parkering vid frågor kring förhyrda platser. du tecknar parkeringsavtal direkt med Estate Parkering. Vasakronan kvarstår som hyresvärd. Estate Parkering sköter hyresaviseringar, p-tillstånd, eventuella kölistor m.m. Vid uthyrning, eller behov av ytterligare information, kontakta Estate på 08-588 018 00 eller info.parkering@estate.se .

Service

Solna centrum erbjuder ett brett utbud med totalt 120 butiker, caféer och restauranger. Allt du behöver i vardagen och till dina dagliga ärenden. Ett flertal serviceinrättningar som kemtvätt, tandläkare och sjukvård och bibliotek finns. Här i centrumet hittar du även ett Systembolag och de två välsorterade matbutikerna, ICA Kvantum och Hemköp, och i direkt anslutning finns hotellet Park Inn.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen