Kontor, Scheelevägen 19, Ideon, Lund

  • 402 m²

Ljust labb med kontor på Delta 5


Lokaltyp Kontor
Total yta 402 m²
Adress Scheelevägen 19
Område Ideon
Objektsnummer 41925808

Beskrivning

Mitt i Ideon Science Park, Skandinaviens och en av Europas mest framgångsrika mötesplatser, erbjuder vi detta kontor kombinerat med labbmiljö.

Lokalen är inredd för klinisk verksamhet med labb och testning. Idag har lokalen avskilt labb med slussfunktion, samt öppen yta intill med plats för labb- bänkar i öppen miljö, därtill kontorsrum. Här blir du granne med flera företag med medicinsk/health tech inriktning som t ex Bioinvent, Probi och Bone support.

Omgivningen erbjuder nätverk med framgångsrika företag som grannar, närhet till flera restauranger och hotell samt bra kommunikationer.

Vi ser över dess layout och ytskikt i samarbete med inflyttande hyresgäst.

Varmt välkommen att kontakta Maria för information.

Kommunikationer

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut. Köpenhamn når du på ca 1 timme. Spårväg mellan området och Lund C kommer att vara klar hösten 2020.

Parkering

Motorväg-/påfart

Service

Lunchrestauranger, caféer, bank, frisör och hotell inom gångavstånd. 10 minuters bussresa till Lunds absoluta centrum med all service som kan önskas.

Övrigt

Som Ideonföretag blir du del av en kreativ och stimulerande miljö präglad av kunskap, innovation och framgång. Den ljusa, luftiga arkitekturen ger både dina medarbetare och deras kreativitet högt i tak.Bilder på lokalen