Kontor, Mobilvägen 10, Ideon, Lund

  • 430 m²

Ljust kontorslandskap på plan 3 i Node på Brunnshög med fönster i två väderstreck.


Lokaltyp Kontor
Total yta 430 m²
Adress Mobilvägen 10
Område Ideon
Kommun Lunds kommun
Objektsnummer 41919469
Bifogade filer

Beskrivning

Ljust kontorslandskap på plan 3 i Node på Brunnshög med fönster i två väderstreck. Lokalens långsmala utformning gör det möjligt att på bästa sätt kombinera öppen landskapsmiljö med kontorsrum. I mitten av lokalen finns samtals- och mötesrum samlade.

Lokalen har eget pentry och loungemiljöer. Här finns stor möjlighet att anpassa lokalen för ert företags behov.

Tveka inte att kontakta Hampus för mer information!

Omgivning

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science. Och med sin närhet till Lunds universitet finns det alla förutsättningar att koppla ihop forskning och entreprenörskap.

Kommunikationer

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. I december 2020 planeras trafikstart för den nya spårvägen som kommer att gå mellan ESS på Brunnshög och Lund C. Via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Precis runt hörnet ligger hållplats Telefonplan.Bilder på lokalen