Kontor, Mobilvägen 10, Ideon, Lund

  • 430 m²

Trevligt kontor med härligt ljusflöde på plan 3 i Node. Varierad planlösning med både öppen arbetsyta och kontorsrum.


Lokaltyp Kontor
Total yta 430 m²
Adress Mobilvägen 10
Område Ideon
Kommun Lunds kommun
Byggår 1998
Hiss Ja
Våning 3
Objektsnummer 41919469
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen in i detta ljusa kontorslandskap på plan 3 i Node på Brunnshög. Denna trevliga kontorslokal har fönster i två väderstreck och långsmal utformning vilket gör det möjligt att på bästa sätt kombinera öppen landskapsmiljö med kontorsrum. I mitten av lokalen finns samtals- och mötesrum samlade. Kontoret har även ett fräscht eget pentry och en avkopplande loungemiljö. Här finns stor möjlighet att anpassa lokalen efter just ditt företags behov.

Som hyresgäst i Node sitter du mitt i händelsernas centrum och blir en del av Ideon Science Park. En plats för forskning, kapital, innovation och entreprenörskap. Det är en av de mest spännande forskningshubbarna i Europa, där några av världens skarpaste hjärnor möts för att utveckla framtiden. Ideon Science Park är verkligen platsen för dig som vill ta din verksamhet till nästa nivå.

Tveka inte att kontakta Lovisa för mer information!

Omgivning

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science.

Kommunikationer

Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. Du kan också ta spårvagnen som går mellan ESS på Brunnshög och Lund C via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Närmsta hållplats från Node är Telefonplan som ligger precis framför huset. Nära anslutning till E22 för biltrafik.

Service

De tre fastigheterna på Mobilvägen har ett stort gemensamt serviceutbud med reception, restauranger, café, bokningsbara konferensrum, gym och hörsal för 260 personer. Markparkering nära husen, cykelparkering under tak samt laddningsstationer för elbilar.


Karta

Bilder på lokalen