Kontor, Kungsgatan 42, Inom Vallgraven, Göteborg

  • 430 m²
  • 118 250 - 150 500 kr/mån

På Kungsgatan 42-44 finns just nu en lokal om 722 kvm på plan 5. Lokalen är en blandning av öppet landskap och enskilda kontorsrum samt gott om konferensrum. I mitten av lokalen får man dagsljus via en trevlig ljusgård. Lokalen behöver renoveras och en ny hyresgäst har goda möjligheter att påverka såväl planlösning som ytskikt. Från lokalen har man även tillgång till en varuhiss med entré från Kyrkogatan. Här är du mitt i pulsen och affärsstråken med shopping, hittar lätt restauranger, caféer oc...


Lokaltyp Kontor
Total yta 430 m²
Adress Kungsgatan 42
Område Inom Vallgraven
Objektsnummer 41930916
Områdeshyra 118 250 - 150 500 kr/mån
3 300 - 4 200 kr/m²/år

Beskrivning

På Kungsgatan 42-44 finns just nu en lokal om 722 kvm på plan 5.
Lokalen är en blandning av öppet landskap och enskilda kontorsrum samt gott om konferensrum.
I mitten av lokalen får man dagsljus via en trevlig ljusgård. Lokalen behöver renoveras och en ny hyresgäst har goda möjligheter att påverka såväl planlösning som ytskikt.
Från lokalen har man även tillgång till en varuhiss med entré från Kyrkogatan.
Här är du mitt i pulsen och affärsstråken med shopping, hittar lätt restauranger, caféer och barer att falla för. Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur är det enkelt att ta sig till området Inom Vallgraven.
Bara något kvarter bort går både spårvagn och buss och Centralstationen ligger på bekvämt gångavstånd. Den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter.
Välkommen på visning!

Kommunikationer

Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig till området Inom Vallgraven. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter.