Lagerlokal, J A Wettergrens gata 7, Högsbo, Göteborg

  • 1 400 m²
  • 55 417 - 128 333 kr/mån

Nu finns en stor verkstads- och lagerlokal i mycket bra läge i Högsbo. Lokalen har ramp från markplan för smidig avlastning. Omklädningsrum inklusive dusch på ca 80 kvm finns att tillgå. I anslutningtill fastigheten finns en lucnhrestaurang och i området finns också Pekkas, Kentas Lunch och Måltiden. En kort biltur bort hittar du Frölunda Torg samt Köpcentrum 421 med sina 29 800 kvm försäljningsyta. Här hittar du all tänkbar service och shopping!...


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 1 400 m²
Adress J A Wettergrens gata 7
Område Högsbo
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41889218
Områdeshyra 55 417 - 128 333 kr/mån
475 - 1 100 kr/m²/år

Beskrivning

Nu finns en stor verkstads- och lagerlokal i mycket bra läge i Högsbo. Lokalen har ramp från markplan för smidig avlastning. Omklädningsrum inklusive dusch på ca 80 kvm finns att tillgå.

I anslutning till fastigheten finns en lucnhrestaurang och i området finns också Pekkas, Kentas Lunch och Måltiden. En kort biltur bort hittar du Frölunda Torg samt Köpcentrum 421 med sina 29 800 kvm försäljningsyta. Här hittar du all tänkbar service och shopping!

Omgivning

Norra Högsbo Industriområde är ett av Norra Europas största kluster av industriverksamheter där drygt 1000 verksamma företag huserar. Fastigheten på J A Wettregrens gata är belägen utmed Dag Hammarskjöldsleden i norra delen av Högsbo Industriområde. Läget utmed leden medför ett mycket bra skyltläge för verksamheterna i fastigheten. Numera är de stora landmärkena i området Pågens fabrik, Kahls kaffefabrik och Köpcenter 421 och kommer i framtiden att inkluderas i en av Göteborgs största bostadsbyggnationer då Dag Hammarsköldsleden kan komma att förändras till en boulevard som en förlängning av Linnegatan med bostäder och utökad kollektivtrafik.

Kommunikationer

Kommunikationen till och från J A Wettergrens gata är mycket god. För den bilburne kommer man snabbt och lätt ut på Dag Hammarsköldsleden och vidare till E6/E20. Kollektivtrafiken är också bra, precis utanför fastigheten finns busshållsplatsen J A Wettergrens Gata, där busslinjerna 82 samt 758 avgår ifrån. Dessa tar dig vidare mot Marklandsgatan, som är knutpunkt för kollektivtrafiken och vidare in mot Göteborgs centrum på ca 30 min.

Parkering

Fri parkering i mån av plats.

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!Bilder på lokalen