Kontor, Gruvgatan 37- 39, Högsbo, Göteborg

  • 190 m²
  • 20 583 - 36 417 kr/mån

Nu erbjuds en kombilokal i attraktivt läge, renoverad fastighet 2013


Lokaltyp Kontor
Total yta 190 m²
Adress Gruvgatan 37- 39
Område Högsbo
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41862798
Områdeshyra 20 583 - 36 417 kr/mån
1 300 - 2 300 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen att hyra ett trevligt kontor beläget alldeles intill Änggårdsbergen med närhet till både Göteborgs centrum och de stora trafiklederna. Lokalen är belägen på plan 2 och fördelar sig på 5 kontorsrum, konferesnrum, WC/dusch samt pentry med pausrum.

Lokalen består av lager och kontor på 95 kvm i markplan med många fönster som ger goda exponeringsmöjligheter ut mot Victor Hasselblads gata. Fastigheten är fräsch och genomgick en stor renovering under 2013.

Lokalytan har en entré med dubbeldörr ut mot Victor Hasselblads gata och en entré från trapphuset. Vidare är lokalen försedd med en kontorsdel, pentry och WC/dusch.

Nuvarande hyresgäst har kontrakt på lokalen till 2019-04-30.

Omgivning

Fastigheten är belägen alldeles intill det vackra naturreservatet Änggårdsbergen med närhet till såväl centrala Göteborg och de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden.

Kommunikationer

Busshållplatsen precis utanför fastigheten trafikeras av busslinjerna 82 samt 758. Knutpunkten Marklandsgatan ligger 6 minuter bort med buss.

Parkering

Parkering utomhus finns i anslutning till fastigheten. Parkering i garage finns att hyra i grannfastigheten.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål.

För fler lokaler gå in på www.collierslokaler.se

Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen