Övrig lokal, Fagerstagatan 7, LUNDA, Spånga

  • 1 470 m²

Lokal om totalt 1470 kvm varav 755 kvm lagerytor i bottenplan samt kontorslokaler en våning upp om 715 kvm. Inlastning via markportar samt lastkaj.


Lokaltyp Övrig lokal
Total yta 1 470 m²
Adress Fagerstagatan 7
Område LUNDA
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41799887

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Kombinationslokal i Lunda industriområde om 1470 kvm varav 755 kvm är lagerytor i bottenplan samt kontorslokaler en våning upp om 715 kvm, vilka nås med interntrappa. Möjlighet att hyra parkeringsplatser utanför entrén. Inlastning i lagerdel sker via två markportar samt en lastkaj.

Närhet till såväl E18/E4 och pendeltåg i Spånga.

Omgivning

Fastigheten är belägen i Lunda industriområde där en mångfald av handel, proffsbutiker och kontorsverksamheter är etablerade. I närheten finns även ett flertal grönområden för rekreation.

Kommunikationer

Lunda ligger i nordvästra Stockholm med närhet till E18 och E4.
Det tar ca 15 minuter med bil till Stockholm City. Goda busskommunikationer finns inom området samt gångavstånd till Spånga station där pendeltåg och ytterligare bussar finns. Hjulsta är den närmaste tunnelbanestationen och ligger ca 20 minuters resväg från T-centralen.

Service

Ett flertal lunchrestauranger och hotell finns i området. Övrig närservice finns i Spånga centrum med ett flertal butiker, restauranger och caféer.Bilder på lokalen