Butikslokal, Förrådsvägen 11-15, Västerslätt, Umeå

  • 3 m²
  • 175 - 275 kr/mån

Planerad ombyggnation av fastighet med bästa handelsläge på Västerslätt.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 3 m²
Adress Förrådsvägen 11-15
Område Västerslätt
Kommun Umeå kommun
Objektsnummer 41911091
Områdeshyra 175 - 275 kr/mån
700 - 1 100 kr/m²/år

Beskrivning

På Generatorn 7 planerar NP3 fastigheter för en ombyggnad av fastigheten där tanken är att förädla det fina handelsläget fastigheten idag har. Här ges du som hyresgäst stora möjligheter att vara med att påverka lokalens framtida utformning. Lokalen kan anpassas att var i storleksintervallet omkring 400 – 3200 kvm. För ytterligare information och hyresförutsättningar, kontakta affärsansvarig Niklas Brander.

Omgivning

Västerslätt ligger vid Umeås västra infart och tillhör ett av Umeås äldre och mest etablerade industriområden . I grannskapet finns bland annat byggvaruhandeln Gärdin och Persson, OCAY, Arkitektkopia och många andra butiker där det mesta finns att köpa.

Kommunikationer

Västerslätts industriområde är ett av Umeås äldre handels- och industriområde där man kan hitta vitt skilda verksamheter med allt från anrika Ullas kondis till handel och vidare till tung industri. Området ligger längs väg 363 och är lättillgängligt med både buss, bil och cykel.

Planlösning

Då lokalen idag är i planeringsstadiet finns det stora möjligheter för eventuell hyresgäst att vara med att påverka lokalens framtida utformning.

Service

Västerslätt som idag består av allt från vad ett indusrtiområde kan tänkas husera till lugna och omtyckta till villakvarter. På Västerslätts centrum finns bland annat livsmedelsbutik, konditori och bank. På området finns också lunchrestauranger, handel och mycket annat.


Karta
Visa på kartan: