Kontor, Energigatan 11, Varla, Kungsbacka

  • 28 m²

Nu finns lediga rum i vårt Kontorshotell


Lokaltyp Kontor
Total yta 28 m²
Adress Energigatan 11
Område Varla
Kommun Kungsbacka kommun
Hiss Ja
Våning 3
Objektsnummer 41943899

Beskrivning

Trevligt kontorsrum i vårt populära Kontorshotell i Varla.

Omgivning

I norra Kungsbacka, ca två mil söder om Göteborg, ligger norra Varla industriområde. Ett naturnära men ändå centralt industriområde med shopping och kommunikationer i närheten.
I Kungsbacka har flera nya och välordnade kontors- och industriområden växt fram på senare år och nya planeras. Näringslivet domineras av små och medelstora företag. Tillväxten i kommun har varit stark sedan 1970-talet.

Kommunikationer

Buss kör i närområdet och det finns bra kollektivtrafik norrut mot Göteborg och Mölndal i form av pendeltåg och expressbuss. Söderut mot Varberg, Falkenberg och Halmstad går tåg varje timma.
Från Hedestation är det 5 min med buss, busshållplatsen ligger på gångavstånd från fastigheten.
Påfarten till E6 ligger två minuts färd bort och det är enkelt att når kontinenten via färjorna i Göteborg och Varberg. Inom 30 minuter är man på Landvetter Flygplats eller Göteborgs centrala delar.

Service

I närheten ligger Hede Fashion Outlet och fler restauranger finns att välja på. I Kungsbacka innerstad , som ligger nära, finns gott om caféer och restauranger. Till Kungsmässan köpcenter är det ca 1,5 km där all tänkbar service med många butiker, systembolag, bank, apotek, mataffärer finns.

Parkeringar finns i anslutning till fastigheten.

Havet, badstränderna och de många naturreservaten ger möjligheter till fina upplevelser på. Gottskär och Särö är klassiska seglarmiljöer.
Kungsbacka Innerstad, med anor från medeltiden, präglas av träbebyggelse från förra sekelskiftet.


Karta
Visa på kartan: