Kontor, E A Rosengrens gata 31, HÖGSBO/SISJÖN, Göteborg

  • 586 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 48 833 - 83 017 kr/mån

En representativ yta som tilltalar er med högt ställda krav! Fördelaktig placering i området, nära de stora trafiklederna!


Lokaltyp Kontor
Total yta 586 m²
Adress E A Rosengrens gata 31
Område HÖGSBO/SISJÖN
Våning 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41878252
Områdeshyra 48 833 - 83 017 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

Beskrivning

Totalrenoverad lokal med genomgående exklusiva och stilfulla kulör- och materialval. Lokalen har en egen pampig ingång och är placerad på våning två. Här har man en vidsträckt utsikt över området samt ett mycket fördelaktigt skyltläge ut mot Dag Hammarskjöldsleden. Placeringen i området möjliggör att man snabbt tar sig ut på de stora trafiklederna. I dagsläget har lokalen en blandad planlösning bestående av flera kontorsrum, utställningsyta och öppet kontorslandskap. Stora fönsterpartier inrammar lokalen och bjuder in ljuset. Tillgång till gemensam terrass på ljusgård. En lokal som bör upplevas på plats!

Omgivning

Högsbo är en stadsdel i sydvästra Göteborg, endast några kilometer ifrån stadens centrum. Högsbo har en strategisk placering med en nära sammankoppling till Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull samt erbjuder cykelavstånd till stadskärnan.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer med busshållplatser inom ett par minuters promenadavstånd.

Service

I området finns tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel samt detaljister.