Produktionslokal, Tuvevägen 37, Hisingen, Göteborg

  • 650 m²
  • 24 375 - 40 625 kr/mån

Verkstads-lagerlokal på 650 kvm med fräscha ytskikt, öppen planlösning och port i markplan. Bra exponeringsläge vid Tuvevägen och bra kommunikationer.


Lokaltyper Produktionslokal / Verkstad / Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 650 m²
Adress Tuvevägen 37
Område Hisingen
Objektsnummer 41916234
Områdeshyra 24 375 - 40 625 kr/mån
450 - 750 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Lokalbeskrivning Stor och öppen verkstads-/lageryta med mindre kontorsdel, kök/pausrum och toaletter med dusch. Nytt kök, WC, WC/dusch från 2016. Dessutom fick ytskikten i lokalen en uppfräschning hösten 2016. Bra skyltläge vid Tuvevägen som trafikeras frekvent och som har bra kommunala anslutningar. Lokalen har en port med höjd om ca 3,6 meter och bredd om ca 3,6 meter. Takhöjden är som högst omkring 5,0 meter i lokalen och som lägst till undertak eller underkant balk ca 3,6 meter. Lokalen är ledig från 1 november 2019. Omgivning Tuvevägen 37 ligger centralt på Hisingen vid en vältrafikerad led med närhet till Hisingsparken, Sankt Jörgen Park och angränsande grönområde till fastigheten. Avståndet är kort till Backaplan med ett stort kommersiellt utbud. Kommunikationer Lokalen har ett fördelaktigt läge och är enkel att nå med bil samt kommunala medel, då det finns en busshållplats intill fastigheten. Fyra busslinjer trafikerar hållplatsen. Med linje 17 nås Hjalmar Brantingsplatsen på endast sex minuter och Nordstan på tolv minuter.

Övrigt

Övrigt:
Om Palmung Mellin Fastigheter Behöver du hyra lokal, kontor eller lager i Göteborg? Palmung Mellin äger och förvaltar kommersiella fastigheter i strategiskt valda områden runt Göteborg. I vårt bestånd hittar du attraktiva lager-, kontor- och kombilokaler till rimliga priser. Vi värdesätter långsiktiga relationer och arbetar kontinuerligt för att möta våra hyresgästers önskemål. Det innebär att förvaltning och utveckling sker i nära samarbete med dig som kund. Palmung Mellin är ett familjeföretag som grundades 1989. Vårt fastighetsbestånd innefattar i dagsläget ca 55 000 kvm verksamhetslokaler och ett kontorshotell.


Bilder på lokalen