Kontor, Sveavägen 166, Vasastan, Stockholm

  • 144 m²
  • 30 000 - 50 400 kr/mån

Välkommen till Norra Vasastan och anrika Wenner-Gren Center! Nu finns möjligheten att hyra ett fräscht och ljust kontor i ett riktigt bra läge.


Lokaltyp Kontor
Total yta 144 m²
Adress Sveavägen 166
Område Vasastan
Kommun Stockholms kommun
Hiss Nej
Våning 1
Objektsnummer 41952245
Områdeshyra 30 000 - 50 400 kr/mån
2 500 - 4 200 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Här erbjuds en fin lokal på plan 1. Vi vill skapa verklighet av era visioner och ser fram emot att skräddarsy lokalen tillsammans med er. Fastigheten erbjuder även en välkomnande entré med fullservice utbud så som restaurang, konferensmöjligheter och festvåning samt omklädningsrum med dusch och bastu. Parkering? Varmgarage finns självklart i huset, laddplatser för elbil samt cykelparkering. Varmt välkomna på visning!

Omgivning

I Norrtull har du närheten till City och storstadspulsen samtidigt som du bor granne med natursköna Hagaparken och Brunnsviken. Endast ett par minuters gångväg så är du framme vid naturen och lugnet! Området har en trevlig blandning av sprudlande affärsverksamhet och lugna bostadsområden.

Kommunikationer

Buss 2, 50, 59, 73, 515, 526, 565 och 595 går strax utanför fastigheten eller från Odenplan vidare mot City och till Solna/Sundbyberg. Även flygbussarna passerar förbi runt hörnet.

Närmaste T-banestationer är Odenplan och med den nya uppgången i korsningen Vanadisvägen/Dalagatan är du endast en 7 minuters promenad bort.

Närheten till E4/E20 gör att du snabbt tar dig både norr och söderut på de stora lederna.

Parkering

Garageplats går att hyra.

Service

I området finns all typ av tänkbar service; matbutiker, caféer, post, gym och bank. För den finare affärslunchen rekommenderar vi ett besök på Stallmästaregården eller Haga Forum.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen