Butikslokal, Skolgången 17, Hemsta, Gävle

  • 1 000 - 6 000 m²
  • Omgående
  • 50 000 - 450 000 kr/mån

Effektiva produktionsytor! Högkvalitativa produktionsytor i Hemsta företagspark i Gävle.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 1 000 - 6 000 m²
Adress Skolgången 17
Område Hemsta
Kommun Gävle kommun
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41913282
Områdeshyra 50 000 - 450 000 kr/mån
600 - 900 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Högkvalitativa produktionsytor samt lager. Samtliga produktionsytor har ESD golv. Produktionsytorna har ca: 3,5 m till undertak.Byggnaden är sprinklad. Byggnadernas utformning ger stora möjligheter till anpassning, ytornas användning kan förändras allt efter intressenters nuvarande och framtida behov. Inre skalskydd runt egna lokaler anpassas enligt överenskommelse. Byggnaden har idag hyresgäster som bla. Gavlegårdarna, Actic gym, Setra Trävaror, Samhall och Byggnadsautomation.

Omgivning

Det finns restauranger, livsmedelsaffär och aktiv handel i området. 10 min till Hemlingby Friluftsområde med löpspår, slalombacke och lunchrestaurang. Actic Gym är hyresgäst i byggnaden och erbjuder både gym och pass.

Kommunikationer

Bussförbindelse i direkt anslutning till fastigheten, finns hållplatser på två sidor om fastigheten. 5min med cykel till Gävle City med cykel som kan lånas från vår cykelpool. Goda parkeringsmöjligheten för lättare tillgänlighet för både gäster och personal.Bilder på lokalen