Lagerlokal, Osmundgatan 10, Holmen, Örebro

  • 1 250 m²
  • Omgående

Lagerlokal om 1 250 kvadratmeter inklusive kall-lager och mindre kontorsytor finns att hyra strax utanför centrala Örebro


Lokaltyper Lagerlokal / Verkstad / Kontor / Lager / Logistiklokal
Total yta 1 250 m²
Adress Osmundgatan 10
Område Holmen
Kommun Örebro kommun
Byggår 1963
Renoveringsår 1999
Våning 1-2
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41959958

Beskrivning

Kontors- och lagerfastighet med ledig lagerlokal om totalt 1 250 kvadratmeter. Lagerytorna är belägna på markplan och 375 kvadratmeter av ytan består av ett kall-lager. Resterande lageryta är ett varmlager, som ligger i direkt anslutning via en markport som går mellan lokalerna. Det finns även en markport utifrån till respektive lagerdel. Det erbjuds öppna ytor och en generös takhöjd som gör det möjligt för effektiv lagerhållning. Anslutande kontorsytor med kontorsindelad planlösning är fördelat på två våningsplan och det finns faciliteter såsom pausrum med pentry och omklädningsrum med dusch och WC. Rangerytor samt parkering finns i anslutning till lokalen.

Omgivning

Holmen industriområde är beläget 1 kilometer norr om centrala Örebro på strategiskt läge direkt intill E18 samt nära anslutning till E20. Området, som idag präglas av industri- och lagerlokaler, är under spännande expansiv utveckling där det på sikt kommer att integreras till att bli en central stadsdel med en mix av service, arbetsplatser och bostäder. Närliggande handelsområde erbjuder ett brett serviceutbud med butiker, restauranger och träningsfaciliteter. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Örebro.

Kommunikationer

Goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Örebro

Planlösning

Se bilder

Parkering

Ja

Service

Närliggande handelsområde erbjuder ett brett serviceutbud med butiker, restauranger och träningsfaciliteter

Vägbeskrivning

Direkt anslutning till E18 och E20

Skyltläge

Bra skyltläge mot E18 och E20

Närliggande företag

Byggmax, Svensk Cater AB, Biltema, Autoexperten och Coop


Karta


Bilder på lokalen