Kontor, Knarrarnäsgatan 15, Kista, Kista

  • 156 m²

Välkommen till Kista och denna trevliga kontorslokal med många möjligheter. Lokalen är belägen i entréplan [...]


Lokaltyp Kontor
Total yta 156 m²
Adress Knarrarnäsgatan 15
Område Kista
Objektsnummer 41894622

Beskrivning

Välkommen till Kista och denna trevliga kontorslokal med många möjligheter. Lokalen är belägen i entréplan med god tillgänglighet nära Kista Galleria. Kontakta oss för mer information.

Omgivning

Kista befinner sig i en spännande expansiv fas och många företag finns etablerade i området. Kista lockar både svenska och internationella företag och ingen annanstans i Sverige finns så många arbetsplatser samlade på en så begränsad yta. Kista Science City är Norra Europas ledande område och nära 10 000 företag och 75 000 anställda verkar i Kista. I området finns gott om restauranger, butiker, service, hotell, gym- och motionsanläggningar.

Kommunikationer

Kommunikationerna till Kista är goda gällande såväl tunnelbana som pendeltåg och buss. Med pendeltåget (station Helenelund) tar man sig smidigt till bland annat Arlanda, Uppsala samt Stockholm City. För den bilburne är förbindelserna goda i både norr-södergående riktning samt i öst-västlig riktning. Kista är beläget intill påfarterna till E4 och E18.

Parkering

Möjlighet till parkeringsplats finns i närområdet

Service

Kista Galleria finns på ca 2 minuters promenad från fastigheten och erbjuder all tänkbar service. Bland annat finns posthantering, bank, mataffär, apotek, biograf och systembolag. Därtill finns ett stort utbud av restauranger och butiker. I Kista finns även Kistamässan samt Victoria Tower.