Kontor, Kistagången 20B, Kista, Kista

Hyra 184 800 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Shopping (12 m) Bank (52 m) Friskvård (62 m) Restaurang (64 m) Uttagsautomat (112 m) Bilservice (124 m) Kommunikation (149 m) Kemtvätt (197 m) Grönområde (433 m)

I dagens utformning av kontor tittar vi mycket på hur människorna i konteret rör sig utifrån den yrkesroll de har. Tillsammans med våra briljanta arkitekter presenterar vi här en lokallösning som tydligt markerar en "extern del" för besökare till företaget, samt en intern arbetsdel uppdelad med samtalsrum för att bryta av den öppna planlösningen. Kontoret kan fungera som aktivitetsbaserat kontor, där personalen inte har fasta arbetsplatser utan väljer lediga platser. Boka gärna en visning med os...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 008 m²
Adress Kistagången 20B
Område Kista
Objektsnr 41867722
Hyra
184 800 kr/mån
2 200 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

I dagens utformning av kontor tittar vi mycket på hur människorna i konteret rör sig utifrån den yrkesroll de har. Tillsammans med våra briljanta arkitekter presenterar vi här en lokallösning som tydligt markerar en "extern del" för besökare till företaget, samt en intern arbetsdel uppdelad med samtalsrum för att bryta av den öppna planlösningen. Kontoret kan fungera som aktivitetsbaserat kontor, där personalen inte har fasta arbetsplatser utan väljer lediga platser. Boka gärna en visning med oss så berättar vi mer.

Omgivning

KISTA SCIENCE CITY, Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) där näringsliv akademi och och offentliga aktörer sedan 1986 samverkar i syfta att skapa ett världsledande centrum för digital forskning. Innovationsklustret är det största i Europa och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista Science City spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Kommunikationer

Från fastigheten till tunnebanan tar det 2 minuter att promenera. Olika Busslinjer går genom området och precis utanför finns en hållplats som tar dig lätt upp till Pendeltågsstationen "Helenlund". Till Arlanda och Bromma tar man sig både med taxi, flygbussar eller Pendeltåg (Arlanda). Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Efter år 2022 kommer även tvärbanan att korsa Kista.

Service

Kista Galleria erbjuder all den service man kan tänka sig och är en av Stockholms mest välbesökta Gallerior. Allt från shopping, restauranger och olika nöjesaktiviteter erbjuds. För den biosugne erbuder SF en fin och ombygg biograf. Gillar man racing erbuder O´learys, förutom bowling även GoCart. Många välkända märken som H&M, KappAhl, Nilsson Shoes, Vero Moda, Indiska mfl finns etablerade här.

Artiklar om Kungsleden Fastighets AB

Kistagången 20b, Kista

Exklusivt kontorshotell öppnar i april! Nya och moderna kont...

Visad

Kistagången 20B, Kista

Öppet och ljust hörnkontor vid Kista Galleria!

Visad

Kistagången 20, Kista

Arbeta flexibelt på Regus nyaste tillskott av kontorshotell,...

Visad

Kistagången 20, Kista

Fokusera på din verksamhet och få lägre kostnader för kontor...

Visad