Kontor, Jungmansgatan 12, VÄSTRA HAMNEN, Malmö

  • 215 m²
  • Omgående

Här finns kontorslokalerna som tar din verksamhet till en helt ny nivå!


Lokaltyp Kontor
Total yta 215 m²
Adress Jungmansgatan 12
Område VÄSTRA HAMNEN
Kommun Malmö kommun
Våning 4 av 10
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41914684
Bifogade filer

Beskrivning

World Trade Center på Jungmansgatan ligger strategiskt i Västra Hamnen, med fantastisk utsikt över Öresund och med gott om service och restauranger i närområdet. I fastigheten finns allt från mindre butiker och restaurang till kontorsutrymmen med allt från coworking och kontorshotell till lite större kontor. I fastigheten finns också en konferensavdelning som samtliga hyresgäster har möjlighet att hyra till medlemspris. Hyresgäster får också tillgång till utbildningar, frukostseminarier och nätverkande lokalt och globalt. Vi erbjuder en unik mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk som passar just dina behov.

Denna kontorslokal om ca 215 kvm (orange markering i lokalritningen under rubriken Planlösning nedan) håller absolut högsta klass, där några av egenskaperna är 3 meter i takhöjd, generösa ljusinsläpp och högklassigt inneklimat året om. Lokalen har en ljusgrå textilmatta, helkaklade toaletter, kök med kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin.

Varje dag utvecklar mängder av målinriktade människor sina affärer och företag i World Trade Center. Och skälet till det är vår unika mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. World Trade Center är med andra ord mycket mer än en kontorslokal. Det är ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till en ny nivå.

Kommunikationer

Busshållplats finns utanför fastigheten med direktbussar till Malmö Centralstation.
Om du cyklar så har vi även en helt ny sportdepå i källarplan, utrustat med cykelverkstad och duschar. Har du ingen egen cykel så finns flera Malmö-by-bike-stationer i närområdet.

Parkering

Det finns flertalet gatuparkering i närområdet, men även viss tillgång till platser i varmgarage i huset.

Service

I din omedelbara närhet finns ett stort utbud av både restauranger och caféer, ICA Maxi, apotek, frisör, hotell, bank m.m.
I vårt World Trade Center på Skeppsgatan finns även ett nytt och fullt utrustat gym på ca 200 kvm, dit enbart våra hyresgäster har tillträde.

Närliggande företag

Förutom Västra Hamnens övriga World Trade Centers i området som är fyllda med flertalet företag från många olika branscher, ligger denna fastigheten bara på minuters promenadavstånd från Kockum Fritid, Turning Torso, båthamnen, Scania-badet och Masttorget.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen