Kontor, Importgatan 10, Backa, Göteborg

  • 315 m²
  • 26 250 - 44 625 kr/mån

I Hisings Backa finns nu en rymlig och trevlig kontorslokal att hyra med både kontorsrum och öppna ytor. Lokalen har ett härligt ljusinsläpp med vitmålade väggar och textilmatta på golvet. Stigs Center ligger alldeles intill lokalen med stort serviceutbud. Lokalen når du smidigt med både bil och buss!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 315 m²
Adress Importgatan 10
Område Backa
Byggår 1971
Objektsnummer 41829863
Områdeshyra 26 250 - 44 625 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

Beskrivning

I Hisings Backa finns nu en rymlig och trevlig kontorslokal att hyra med både kontorsrum och öppna ytor. Lokalen har ett härligt ljusinsläpp med vitmålade väggar och textilmatta på golvet. Stigs Center ligger alldeles intill lokalen med stort serviceutbud. Lokalen når du smidigt med både bil och buss!

Omgivning

En mycket tillgänglig fastighet på välkänd adress i Hisings Backa precis intill Stigs Center med all dess service. I närområdet finns allt ifrån hotell till verkstäder. Några minuter bort ligger Ikea och Bäckebol köpcenter. På fastigheten sitter flera företag från olika branscher ihop med ett mindre kontorshotell och en restaurang. Fastigheten är belägen precis bakom Stigs Center, ett stenkast från motorvägen. Nära till både Göteborg och Kungälv.

Kommunikationer

Hit tar du dig lättast med bil eller buss via E6. Grön Express går med täta turer från centrum och Kungälv.

Planlösning

Kontorsrum och öppna ytor.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen