Kontor, Gruvgatan 39, Högsbo, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 16 250 - 28 750 kr/mån
Colliers International AB Restaurang (0 m) Shopping (16 m) Friskvård (20 m) Kemtvätt (147 m) Bank (196 m) Uttagsautomat (199 m) Parkering (233 m) Kommunikation (244 m) Postkontor (298 m) Grönområde (361 m)

Välkommen att hyra ett trevligt kontor beläget alldeles intill Änggårdsbergen med närhet till både Göteborgs centrum och de stora trafiklederna. Lokalen är på 150 kvm och ligger på plan två och har enstörre öppen yta samt två ytterligare rum som fungerar utmärkt till kontor-, mötes- eller konferensrum. Ytterligare så finns förråd, WC och pentry/pausrum. Lokalerna genomgick en renovering under 2013 så ytskikt är fräsch med textilmattor över hela ytan, vilket skapar en trivsam arbetsmiljö!...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 150 m²
Adress Gruvgatan 39
Område Högsbo
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnr 41780924
Lokalguidens estimerade områdeshyra
16 250 - 28 750 kr/mån
1 300 - 2 300 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Välkommen att hyra ett trevligt kontor beläget alldeles intill Änggårdsbergen med närhet till både Göteborgs centrum och de stora trafiklederna. Lokalen är på 150 kvm och ligger på plan två och har en större öppen yta samt två ytterligare rum som fungerar utmärkt till kontor-, mötes- eller konferensrum. Ytterligare så finns förråd, WC och pentry/pausrum. Lokalerna genomgick en renovering under 2013 så ytskikt är fräsch med textilmattor över hela ytan, vilket skapar en trivsam arbetsmiljö!

Omgivning

Fastigheten är belägen alldeles intill det vackra naturreservatet Änggårdsbergen med närhet till såväl centrala Göteborg och de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden.

Kommunikationer

Busshållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Kollektivtrafiken går via knutpunkten Marklandsgatan som inte ligger långt borta.

Planlösning

Blandad.

Parkering

Parkering utomhus finns i anslutning till fastigheten. Parkering i garage finns att hyra i grannfastigheten.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Gruvgatan 39, Västra Frölunda

Yteffektivt kontor med bra läge i Högsbo, utanför tullar och...

Visad

Gruvgatan 39, Högsbo

Fräsch kontorslokal med trevligt läge

Visad

Gruvgatan 39, Högsbo

Kontorslokal på 150 kvm med fräscha ytskikt och fint läge

Visad

Gruvgatan 35, Högsbo - Sisjön

Ljus kontorslokal högt upp i huset med möjlighet till ytterl...

Visad