Kontor, Göteborgsvägen 88, Sävedalen, Sävedalen

  • 376 m²

Här erbjuds ett charmigt kontor i det nyrenoverade "Glashuset" i Sävedalen. Lokalen har gott om ljusinsläpp och öppna trevliga ytor. Låt ert kontor ta vara på solens strålar i form av solcellerna somär placerade på den nya fasaden. Ta även tillfället i akt att njuta av en kopp kaffe på solterassen. Sävedalen har mycket god tillgänlighet till både Partille och centrala Göteborg. En kort buss- eller biltur bort finns också köpcentrum Allum och Partille Centrum med all önskvärd service och goda...


Lokaltyp Kontor
Total yta 376 m²
Adress Göteborgsvägen 88
Område Sävedalen
Objektsnummer 41911928

Beskrivning

Här erbjuds ett charmigt kontor i det nyrenoverade "Glashuset" i Sävedalen. Lokalen har gott om ljusinsläpp och öppna trevliga ytor.

Låt ert kontor ta vara på solens strålar i form av solcellerna som är placerade på den nya fasaden. Ta även tillfället i akt att njuta av en kopp kaffe på solterassen.

Sävedalen har mycket god tillgänlighet till både Partille och centrala Göteborg. En kort buss- eller biltur bort finns också köpcentrum Allum och Partille Centrum med all önskvärd service och goda tåg- och bussförbindelser. Närheten till E20 innebär 5 minuter till Göteborg centrum. Vid behov finns ytterligare lageryta på 10-100 kvm tillgängligt att hyra.

Omgivning

Fastigheten är belägen i Sävedalen, vid E20, strax väster om Partille, vilket möjliggör enkel acess till de stora lederna kring Göteborg och Partille. Närhet till bra kommunikationer med buss. Kringliggande bebyggelse består främst av handel, kontor, industri och bostäder.

Kommunikationer

Närhet till bra busskommunikationer med buss 513 som tar dig till centrala Göteborg på ca 20 minuter.

Planlösning

Kontor.

Parkering

Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen