Kontor, Flöjelbergsgatan 18, Mölndal, Mölndal

  • 590 m²

Ett ljust kontor med högt till tak och en varierande planlösning. Kontoret har både öppen planlösning och kontorsrum. Planlösningen är flexibel och möjlighet finns att anpassa till öppen planlösning ifler delar eller hela kontorsytan. I mitten av lokalen ligger pentry, wc och dusch. Kontoret har ett utmärkt skyltläge mot E6:an....


Lokaltyp Kontor
Total yta 590 m²
Adress Flöjelbergsgatan 18
Område Mölndal
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41911503

Beskrivning

Ett ljust kontor med högt till tak och en varierande planlösning. Kontoret har både öppen planlösning och kontorsrum. Planlösningen är flexibel och möjlighet finns att anpassa till öppen planlösning i fler delar eller hela kontorsytan. I mitten av lokalen ligger pentry, wc och dusch. Kontoret har ett utmärkt skyltläge mot E6:an.

Omgivning

Fastigheten är belägen i Lackarebäck i Mölndal med närhet till Mölndals centrum, med Bank, Systembolag, Apotek m fl butiker. Närheten till E6/ E20 innebär knappt 10 minuter till Göteborg centrum.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6/E20. Buss 753 tar dig till Mölndal Centrum på 4 minuter. Cirka 5 minuters promenad till spårvagnshållplats Krokslätt där du enkelt tar dig till centrala Göteborg.

Parkering

Gott om gratis parkering finns i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!


Bilder på lokalen