Kontor, Fagerstagatan 18 B, Västerort, Spånga

  • 34 m²
  • 2020-02-01

Förstklassigt kontorshotell - Helt nybyggt 2020- Välkomna!!! Här erbjuder vi möblerade kontorsrum för endast 2990 kr/månad med grymt härlig atmosfär!!!


Lokaltyp Kontor
Total yta 34 m²
Adress Fagerstagatan 18 B
Område Västerort
Kommun Stockholms kommun
Tillträde 2020-02-01
Objektsnummer 41885490

Beskrivning

Etapp 1 är fullt uthyrt - nya rum klara januari/februari 2021 skynda er att boka!!! Rum med all inclusive från 2990 kr/månad!!! Gratis parkering på gatan utanför. Helt nyrenoverat och modernt kontorshotell i härliga lokaler med milsvid utsikt. Rum från ca 9 kvm upp till ca 34 kvm. 2 gemensamma konferensrum. Gemensamt kök med loungeyta/pausrum, biljardrum, fiber, skrivare, värme, el, kaffe och städning av gemensamhetsytor som ingår i hyran. Snyggt möblerade rum, skrivbord med justerbar stol och hurts ingår i hyran. Parkering i garaget och hiss direkt upp till kontoret! Även möjlighet att hyra laddplats för elbil/hybrid. Busshållplats utanför huset. Restaurang och Café finns i fastigheten. Varmt välkomna till Västerorts fräschaste och mest prisvärda kontorshotell!

Omgivning

Centralt i Lunda Företagsområde

Kommunikationer

Kommer du med bil så är det lätt att parkera. Det är gratis parkering på gatorna i området annars kan ni hyra garageplats för 1000 kr/månad. Fastigheten är strategiskt belägen med snabb access till motorvägar. Du sllipper trafikkaos inne i stan på väg och från jobbet. Buss 157, 517 och 550

Parkering

Garage går att hyra för 1000 kr/mån. Laddplatser för elbil går att ordna inom kort. Även gratis parkering på gatan utanför!

Service

Fleratalet restauranger, café, gym, lagerhotell och nybyggd padelhall i området.


Karta
Visa på kartan: