Kontor, Axel Johanssons Gata 6, FYRISLUND, Uppsala

  • 21 m²
  • 2020-08-01
  • 1 313 - 2 013 kr/mån

Rum på Kontorshotell


Lokaltyp Kontor
Total yta 21 m²
Adress Axel Johanssons Gata 6
Område FYRISLUND
Kommun Uppsala kommun
Byggår 1990
Tillträde 2020-08-01
Objektsnummer 41935183
Områdeshyra 1 313 - 2 013 kr/mån
750 - 1 150 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Kontorsrum i varierande storlek i kontorshotell med gemensamma ytor så som konferensrum och kök. Hyresgästerna har även tillgång till gym i fastigheten.

Omgivning

Fyrislund är ett populärt område för företag. Här finns bl a gym, restauranger mm. För den som vill motionera finns det gott om grönområden och fina promenadstråk. Fyrislund ligger i direkt anslutning till Boländernas handelsområde som erbjuder all önskvärd service.

Kommunikationer

Kommunala bussar trafikerar i närområdet, busshållplats vid Fålhagsleden/Kummingatan och Fyrislundsgatan bra gång/cykelvägar till fastigheten och lättillgängligt med bil.

Parkering

Fri övervakad parkering på gården, garage finns att hyra.

Service

I den grönskande och porlande atriumgården finns möjlighet att äta lunch, arbeta eller ha informella möten. Utöver det erbjuder Kristallen tillgång till gym med omklädningsrum och duschmöjligheter, frisör, fotvård och massör. Det finns även möjlighet att hyra större konferensrum.Bilder på lokalen