Kontor, Vretenvägen 13, Huvudsta, Solna

  • 13 - 100 m²
  • 8 472 - 65 167 kr/mån

Toppmodernt kontorshotell. Vi erbjuder flexibla kontorslösningar. Bra kommunkationer i närheten.


Lokaltyp Kontor
Total yta 13 - 100 m²
Adress Vretenvägen 13
Område Huvudsta
Objektsnummer 41883867
Hyra 8 472 - 65 167 kr/mån
7 820 kr/m²/år

Beskrivning

Regus Solna Vreten ligger i en modern företagspark norr om Stockholm. Endast en kort resa från Stockholm Bromma flygplats med både inrikes- och internationella linjer. Området är hem för flera IT, telekom och finansiella företag
Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet.

Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov.

Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och oslagbara priser.

Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, videokonferensutrustning, administrativa tjänster och kontor för alla typer av företag. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontors faciliteter.

*Allmänna villkor

Dina kvm inkluderar både ett privat kontor, med fullt möblerad arbetsplats med höj-och sänkbart bord, stol och skåp för var och en av er, och tillgång till fullt utrustade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrummet och receptionen. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet på vår bekostnad.