Kontor, Vassgatan 3, Gamlestaden, Göteborg

  • 3 856 m²
  • 1 060 400 - 1 349 600 kr/mån

Välkommen till en effektiv lokal för det större företaget. Läget är strategiskt mycket bra med närhet både till E6, E20 och R45! Planlösningen är blandad och breder ut sig över flera våningsplan. Detfinns pentry och toalett att tillgå på varje våningsplan. Omklädningsrum med duschar för dam och herr samt utrymme för gym finns att tillgå. Lager och verkstad finner man i markplan och källarplan dessa når man med hiss direkt från varje våningsplan, till verkstaden finns det två portar i markplan....


Lokaltyp Kontor
Total yta 3 856 m²
Adress Vassgatan 3
Område Gamlestaden
Byggår 1988
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41889567
Områdeshyra 1 060 400 - 1 349 600 kr/mån
3 300 - 4 200 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till en effektiv lokal för det större företaget. Läget är strategiskt mycket bra med närhet både till E6, E20 och R45!

Planlösningen är blandad och breder ut sig över flera våningsplan. Det finns pentry och toalett att tillgå på varje våningsplan. Omklädningsrum med duschar för dam och herr samt utrymme för gym finns att tillgå. Lager och verkstad finner man i markplan och källarplan dessa når man med hiss direkt från varje våningsplan, till verkstaden finns det två portar i markplan. I källarplan finns ett låst garage med plats för personbilar och mindre skåpbilar.

Lokalen är delbar och kan självklart anpassas efter behov!

Med den förvandling som Göteborg står inför kommer detta område att bli än mer attraktivt för företag i alla branscher.

Omgivning

Lilla London!

Planlösning

Blandad.

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!