Kontorshotell, Vallgatan 9, Solna, Solna

Klövern Shopping (0 m) Restaurang (140 m) Bilservice (188 m) Kommunikation (4030 m)

Nybyggt kontorshotell vid Järva Krog

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 37 m²
Adress Vallgatan 9
Område Solna
Objektsnr 41875009
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Ljusa rum mellan 19-88 kvm. Rummen har vita väggar och grå heltäckningsmatta. Rummen med fönster åt väster är utrustade med Microshades (solavskärmning) för bästa komfort. Lokalen har ett gemensamt kök med matplats och är utrustat med mikrovågsugnar, kyl/frys och kaffemaskin . Det finns även 2 st stora konferensrum med projektorer och några mindre samtalsrum inredda med sköna fåtöljer att nyttja kostnadsfritt.

Omgivning

Både hotell IBIS som finns i fastigheten och hotell Scandic erbjuder förutom övernattning, konferens och restaurangmöjligheter. Annars tar man sig med bil till Solna alt Kista för övrig service. Nu byggs även det stora "Mall Of Scandinavia" fram och kommer bli ett av Europas största Shoppingcenter.

Kommunikationer

Bussar finns i närområdet och det tar ca: 10 minuters promenad bort till Pendeltågsstation Ulriksdal.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i anslutning till fastigheten. Poolbilar via Sunfleet finns i anslutning till fastigheten www.sunfleet.com

Service

I hyran ingår fri tillgång till konferensrum. Det finns wifi i gemensamma utrymmen och konferensrum. Internet för den egna verksamheten tecknas med valfri leverantör. Även kostnader för vatten, el, kyla, värme och fastighetsskatt ingår i hyran.

Vallgatan 9, Solna

Kontor med tillgång till egen terrass

Visad

Vallgatan 9, Solna

Ljus lokal högst upp i fastigheten.

Visad

Vallgatan 3, Järva Krog

Järva krog, Solna- kontor med bästa läget i Ulriksdal Nu ha...

Visad