Kontor, Vädursgatan 5, Gårda, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 51 000 - 84 000 kr/mån
Colliers International AB Bank (0 m) Friskvård (13 m) Restaurang (24 m) Shopping (91 m) Uttagsautomat (159 m) Bilservice (163 m) Parkering (165 m) Grönområde (211 m) Bränslestation (353 m) Kommunikation (538 m) Postkontor (1012 m)

Fint kontor i Gårda

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 360 m²
Adress Vädursgatan 5
Område Gårda
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnr 41823003
Lokalguidens estimerade områdeshyra
51 000 - 84 000 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

På Vädursgatan finner du en lokal på entréplan om 364kvm.

Lokalen är idag i princip helt öppen vilket gör det väldigt effektiv. Det finns även konferensrum, tysta rum samt ett enskilt och två stora kontor. Lokalens ytskikt kommer att renoveras för den nya hyresgästen och är därmed perfekt för er som vill anpassa lokal efter företagets profil.
Fastigheten erbjuder goda parkeringsmöjligheter samt ett bra skyltläge ut mot E6:an. I området ligger flertalet lunchrestauranger och ni har även nära till allmänna kommunikationer.

Kontakta gärna Colliers för ytterligare information.

Omgivning

I Gårda, strax norr om Liseberg, finns gott om folk. Här finner Du Göteborgs kanske minst uppmärksammade skyskrapa som sträcker sig mot himlen, högre än fabriksskorstenarna någonsin förmådde. På drygt hundra år har Gårda förvandlats från industrisamhälle till kontorscentrum och nu finns fastigheter från då och nu inredda som både lokaler och bostäder. Närheten till centrum, men även till E6 ger Gårda ett ypperligt läge på Göteborgskartan.

Kommunikationer

Området har ett mycket bra kommunikativt läge - du tar dig snabbt ut på E6 och har snabb access till E20, RV45 samt RV40. Pendeltågsstationen Lisebergsstationen gör Gårda extra tillgängligt med kollektivtrafiken. Tåg, bussar och spårvagnar trafikerar i och i närheten av området med täta turer.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal.

Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål.

Välkommen att kontakta oss!

Vädursgatan 5, Gårda

På Vädursgatan finner du en lokal på entréplan om 364kvm. ...

Visad

Vädursgatan 5, Gårda

Högst upp i den här byggnaden i centrala Gårda erbjuds nu en...

Visad

Gårdavägen 1, Gårda

Nu finns chansen att hyra ett eget våningsplan högst upp i h...

Visad

Gårdavägen 1, Gårda

Nu finns möjlighet att hyra ett eget våningsplan två trappor...

Visad